Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

The Avengers broodtrommel met drinkbeker set

17,95

visibility
shopping_cart

The Avengers Pinata Captain America

The Avengers Pinata Captain America Een ontzettend coole Pinata van Captain America mag bij een perfect gedecoreerd themafeest in...

22,95

visibility
shopping_cart

The Avengers wekker

8,95

visibility
shopping_cart

The Avengers poncho Captain America

13,95

visibility
shopping_cart

De Hulk poncho

10,95

visibility
shopping_cart

The Avengers fleece deken Captain America

8,95

visibility
shopping_cart

The Avengers fleece deken Hulk

9,95

visibility
shopping_cart

The Avengers feest maskers

2,95

visibility
shopping_cart

The Avengers dekbedovertrek Team 140x200cm

27,90

visibility

The Avengers dekbedovertrek 140x200cm

22,90

visibility
shopping_cart

Avengers party rietjes

Avengers party rietjes. Altijd leuk, decoratief en sfeer verhogend deze coole drinkrietjes van de populaire Marvel superhelden Iron...

1,95

visibility
shopping_cart

De Hulk party bordjes

De Hulk party bordjes. Deze kartonnen Hulk party bordjes mogen op een perfect gedecoreerde feesttafel niet ontbreken. Deze originele...

2,89

The Avengers

Avengers Age of Ultron is een bekende film gebaseerd op de superhelden van de Marvel comic serie. Het team van de sterkste en machtigste superhelden beschermt de planeet tegen de duistere plannen van hun vijand genaamd Ultron.

De Avengers bestaan uit The incredible Hulk die in de normale vorm een mens is. Als hij boos wordt veranderd hij in een groot groen wezen met enorme spieren en onvoorstelbare krachten. Captain America is herkenbaar aan het schild dat hij draagt. Hij heeft geen superkrachten, maar is zeer snel, sterk, intelligent en heeft veel uithoudingsvermogen. Door zijn geschiedenis in het leger is hij de ultieme strateeg en commandant van het team. Tony Stark is de oprichter van de Avengers. Hij vertegenwoordigt Iron Man en krijgt zijn krachten via het door hem ontworpen Iron Man pantser. Hij is een genie in mechanica en technologie en is voortdurend bezig zijn pantser te verbeteren met de nieuwste technologieën en wapens.

De superheld Thor is herkenbaar aan zijn hamer. Hij beschikt over bovenmenselijke krachten, is zeer snel en heeft goede reflexen. Hij is een meester in de krijgskunst en kan wapens zoals de donderhamer, het zwaard en een knuppel als geen ander gebruiken. The Black Widow is oorspronkelijk een spion uit de Sovjet-Unie gekleed in een zwart kostuum voorzien van hightech wapens. Ze is getraind in vele vechtsporten, is een goede sluipschutter en heeft twee energiewapens om haar pols die ze Window Bite noemt. Hawkeye is een superheld die zijn boog met een arsenaal aan diverse pijlen als wapen gebruikt. Hij bezit pijlen met explosieve ladingen, rookbommen, zuur, webben en kabels. Tijdens zijn gevechten gebruikt hij acrobatische manoeuvres.

Ultron is een robotachtige superschurk, die ervan overtuigd is dat mechanische wezens een hogere macht hebben en boven de mensheid staan. Hij beheerst over superkrachten en wil ervoor zorgen dat de wereld wordt overgenomen door de mechanische wezens. Doordat hij een robot is, kan hij zijn lichaam ombouwen en hierdoor steeds verbeteren.

 

Kwalitatieve en betaalbare Avengers artikelen op vooraad!

Nu u op de hoogte bent van de diverse helden en hun superkrachten, kunt u de kleine Avengers fan blij maken met artikelen van zijn of haar favoriete superheld. Wij bieden u hoogwaardige Avengers feestartikelen aan voor een geweldige prijs! Ook hebben wij tal van stoere Avengers slaapkamerartikelen voor de ultieme superhelden kamer! Wij hebben van alles op het gebied van de Avengers, kijk hiervoor bij de Avengers accessoires.


9.3 gebaseerd op 5253 beoordelingen