Avengers traktatie doosjes Avengers uitdeel doosjes Avengers Happy Meal doosjes
Avengers traktatie doosjes Avengers uitdeel doosjes Avengers Happy Meal doosjes
Gepersonaliseerde traktatie doosjes The Avengers thema 8 stuks
Gepersonaliseerde traktatie doosjes The Avengers thema per 8 stuks. Geeft uw kind een kinderfeestje, gaat deze trakteren op school of is er misschien wel een andere gelegenheid waarvoor u...

Artikelnummer

avg469-K0

Verzendkosten

€ 4,95

Standaard Levertijd

Voor 13:00 besteld en betaald, vandaag verzonden.

€ 1,49

Voorraad :

UW BESTANDEN & TEKST TOEVOEGEN

GEWENSTE FOTO
GEWENSTE AFBEELDING

Dit product heeft een minimale afname aantal van 8

Aantal: 
Bestellen
 

Gepersonaliseerde traktatie doosjes The Avengers thema per 8 stuks.

Geeft uw kind een kinderfeestje, gaat deze trakteren op school of is er misschien wel een andere gelegenheid waarvoor u originele Avengers traktatiedoosjes zoekt om te vullen met snoepjes, rozijntje of kleine speeltjes dan bent u bij Maakmijnkindblij aan het juiste adres. Hier bestelt u eenvoudig en voordelig unieke The Avengers traktatie doosjes die ook nog eens rondom gepersonaliseerd kunnen worden met tekst, een eigen afbeelding en een foto van bijvoorbeeld de jarige job. Deze originele Superhelden traktatie doosjes sluiten aan bij het Avengers thema, kunt u geheel naar eigen wens aanpassen en maken van de Avengers superhelden traktatie een echt hoogtepunt. Door de mogelijkheid om uw eigen tekst, afbeelding en foto te gebruiken creëert u zelf originele unieke The Avengers doosjes met een persoonlijke tint die perfect aansluiten bij de Avengers feestartikelen uit ons assortiment. Deze kartonnen The Avengers doosjes hebben een binnenafmeting van 14x9 centimeter, zijn 12cm hoog en hebben een praktisch handvat. Het minimaal te bestellen aantal is 8 stuks en als u meer dan 8 The Avengers traktatie doosjes nodig heeft zijn er voordelige staffelkortingen beschikbaar en zal de prijs automatisch aangepast worden. Het betreft hier een basis gekleurd kartonnen traktatie doosje waarop wij aan de lange zijde een gepersonaliseerde plaatje plakken. Standaard is dit 1 zijde en tegen geringe bijbetaling kan het ook aan 2 zijden. U kunt deze optie kiezen in het menu hierboven.
 


Hoe maak ik mijn eigen The Avengers traktatie doosjes?

Uw eigen Avengers traktatie doosjes maken gaat heel eenvoudig.
– Voeg de foto toe van de jarige (portret foto geeft het mooiste resultaat).
– Voeg de afbeelding toe die u wilt gebruiken (grote afbeeldingen geven het mooiste resultaat).
   Heeft u geen eigen afbeelding kunt u ook voor het voorbeeld kiezen.
– Voeg naam – tekst toe voor bovenzijde (maximaal 15 karakters).
– Voeg tekst toe voor onderzijde (maximaal 25 karakters).
– Kies de basis kleur van het traktatie doosje.
– Kies voor 1 of 2 kanten personaliseren.

Wij kunnen alleen tekst met letters uit het Nederlands alfabet verwerken.


Goedkeuring per email?

Kiest u voor goedkeuring ontvangen per email dan gaan wij pas aan de slag als wij van u een goedkeuring hebben ontvangen. Heeft u haast en bestelt u op het laatste moment houdt u dan uw postvak in de gaten en vermeld uw telefoonnummer zodat wij u ook telefonisch kunnen bereiken.
Heeft u vertrouwen in onze deskundigheid vinkt u dan nee aan zodat wij gelijk voor u aan de slag kunnen gaan en u zeker bent dat het ook dezelfde dag nog word verzonden.

Om uw bestelling dezelfde werkdag (ma-vr) nog te kunnen verwerken moet deze inclusief bestanden en goedkeuring voor 13:00 bij ons zijn ontvangen. U bent als klant altijd zelf verantwoordelijk voor de aangeleverde bestanden.
Mochten wij constateren dat een afbeelding niet geschikt is nemen wij contact met u op.
Het is dan handig als u bij het plaatsen van de bestelling wel uw telefoonnummer vermeld.

*Gepersonaliseerde artikelen kunnen niet geretourneerd worden.