Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Rapunzel folie ballon shape

Rapunzel folie ballon shape Met deze Rapunzel folie ballon shape heb je een geweldige decoratie item op een kinder feest of een speciale...

9,79

Disney Rapunzel

Disney Rapunzel is een populaire bioscoopfilm over een kleine prinses die bekend staat om haar magische lange blonde haren. Ook zal Rapunzel in een kinderserie te zien zijn met de naam Tangled.

Als klein kind werd prinses Rapunzel ontvoerd door haar slechte moeder Gothel, die het gemunt heeft op de helende krachten van Rapunzels haren. Gothel doet alsof ze de moeder van Rapunzel is en gebruikt de magische haren om haar veroudering tegen te gaan. Om jong te blijven kampt Gothel de haren van Rapunzel, terwijl Rapunzel een liedje zingt en de magie wordt geactiveerd. Rapunzel heeft meters lange haren die ze vanuit het raam van de toren naar beneden laat vallen om haar slechte moeder Gothel naar boven te halen. De haren van Rapunzel mogen nooit geknipt worden, omdat ze dan hun kracht verliezen.

Al vele jaren heeft Rapunzel een grote droom, namelijk de duizenden lampions die het koningshuis één dag in het jaar en toevallig op haar verjaardag laat opstijgen van dichtbij te zien. Maar Gothel verbiedt haar om de toren te verlaten. Op een dag komt de vluchtende dief Flynn Ryder toevallig bij de toren langs en probeert zich daar te verstoppen. Daar ontmoet hij Rapunzel en de twee besluiten op de dag van het lampionnenfeest naar het Koningshuis te gaan, in de veronderstelling dat Gothel die op reis is er niet achter zal komen.

Ze beleven onderweg veel avonturen en Rapunzel maakt eindelijk het lampionnenfeest van dichtbij mee. Ondertussen ontdekt Gothel dat Rapunzel verdwenen is en zet een val op om af te komen van Flynn en Rapunzel weer voor zichzelf te hebben. Ze sluit Rapunzel op in de toren en bindt haar met een ijzeren ketting vast. Flynn Ryder ontsnapt uit het kasteel en komt naar de toren om Rapunzel te bevrijden, echter steekt Gothel hem in een gevecht met een mes neer. Terwijl Flynn stervende is belooft Rapunzel voor altijd bij Gothel te blijven en haar te gehoorzamen als zij Flynn met haar magische haren mag genezen. Als Rapunzel bij Flynn is om hem te genezen snijdt hij plotseling de magische haren van Rapunzel af, waardoor Gothel in een oude vrouw verandert en al struikelend over Rapunzel afgeknipte haren uit het raam van de toren valt.

Nu Flynn niet meer gered kan worden begint Rapunzel te huilen en merkt hierbij dat haar tranen ook helende krachten hebben. Ze geneest Flynn met haar tranen en de twee keren terug naar het kasteel. Hier wordt Rapunzel herenigd met haar ouders, namelijk de koning en koningin. De verliefde Rapunzel en Flynn gaan trouwen en leven gelukkig in het koninklijk paleis.

 

De mooiste Rapunzel kinderartikelen

In ons assortiment vindt u een ruim aanbod kinderspullen van Disney Rapunzel. Diverse schoolspullen, waaronder kwalitatieve rugzakken en schooltassen, maar ook de mooiste kinderkamer decoratie hebben wij direct uit voorraad leverbaar. Bestel nu de meest voordelige Disney Rapunzel kinderartikelen en maak uw kind ontzettend blij.