Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Super Mario Kart 2 persoons dekbedovertrek 200 x 200cm

33,90

visibility

Super Mario Kart dekbedovertrek

23,95

visibility

Super Mario folie ballon 22x30cm

2,29

visibility
shopping_cart

Super Mario verjaardagskaart

2,79

visibility
shopping_cart

Super Mario folie ballon 23cm

1,95

visibility
shopping_cart

Super Mario kussen Bros

12,75

visibility

Super Mario dekbedovertrek Bros

29,90

visibility
shopping_cart

Mario Bros 45 delig wanddecoratie muurstickers set

21,95

visibility
shopping_cart

Super Mario dekbedovertrek Coins

29,90

visibility
shopping_cart

Super Mario 32 delig wanddecoratie muurstickers set

21,95

visibility
shopping_cart

Super Mario dekbedovertrek Yoshi

29,90

visibility

Super Mario dekbedovertrek Kart

32,95

Super Mario

Super Mario Bros is een voor zowel jong als oud bekende serie console spelletjes, ontwikkeld door Nintendo. Hoewel Mario van oorsprong ontwikkeld werd voor platformspellen, zijn er tegenwoordig talrijke varianten beschikbaar met onderwerpen als race, puzzel, vecht, sport en nog veel meer. Ook op televisie was Mario in diverse series en tekenfilms te zien.

Mario is een Italiaanse loodgieter die in het fictieve stadje Mushroom Kingdom woont. Hij heeft een klein mollig lichaam, draagt een snor en is gekleed in een blauwe tuinbroek met een rode pet. Mario heeft ook een tweelingbroer genaamd Luigi, die een helpende rol in de spelletjes vervult. Luigi is herkenbaar aan zijn groene pet en is een stuk langer en dunner dan Mario.

Peach is de prinses van Mushroom Kingdom. Zij woont in haar paleis samen met allerlei kleine lopende paddenstoel bedienden die ook wel bekend staan als de bevolking van Mushroom Kingdom en Toads genoemd worden. Mario is verliefd op prinses Peach en doet er alles aan dat ze een veilig bestaan heeft.

De grootste vijand van Mario is een draak genaamd Bowser. Hij wil de nieuwe heerser van Mushroom Kingdom worden en probeert dit te bereiken door prinses Peach te ontvoeren. Natuurlijk probeert de dappere Mario dit te voorkomen en is het zijn missie de ontvoerde prinses te bevrijden. Een andere grote vijand is Wario, die qua uiterlijk wel wat weg heeft van Mario en daarom ook wel gezien kan worden als de gemene versie van hem. De bekendste eigenschappen van Wario zijn het manipulerend vermogen, zijn bezitterigheid en het feit dat hij altijd op zoek is naar geld en schatten.

 

Een ruim assortiment met scherpe prijzen

Bij Maakmijnkindblij, vind u een groot assortiment Super Mario Bros artikelen. Ter beginnen met de talrijke, kwalitatieve Super Mario feestartikelen die garant staan voor een geslaagd kinderfeest. Ook kunt u bij ons terecht voor de leukste Super Mario slaapkamer artikelen om de kinderkamer om te toveren tot een paradijs voor elke Super Mario fan! En tot slot bieden wij diverse Super Mario accessoires aan waarvan de één cooler is dan de andere!


9.3 gebaseerd op 5253 beoordelingen