Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Disney Toy Story behangrand Buzz

18,95

visibility
shopping_cart

Disney Toy Story kunststof bord

3,95

73%
visibility
shopping_cart

Disney Toy Story kunststof bord 12 STUKS!

47,40

12,99

visibility
shopping_cart

Disney Toy Story melamine bord met schaaltje

5,95

visibility
shopping_cart

Disney Toy Story melamine kom of schaaltje

3,95

75%
visibility
shopping_cart

Disney Toy Story melamine kom of schaaltje 12 STUKS!

47,40

11,99

visibility
shopping_cart

Disney Toy Story sleutelhoes Buzz

2,95

Disney Toy Story

Toy Story is een bekende animatiefilm geproduceerd door Pixar. Het verhaal gaat over het speelgoed van een kleine jonge genaamd Andy, met in de hoofdrol Woody de cowboypop en Buzz Lightyear de ruimte actiefiguur. In de loop van de jaren zijn in totaal drie Toy Story films in de bioscoop te zien geweest.

Net als andere kinderen is de kleine Andy gek op zijn speelgoed. Hij speelt er elke dag mee en Woody de cowboy is zijn favoriete speelfiguur. Andy weet niet dat zijn speelgoed echt leeft en als hij weg is allerlei avonturen beleefd in zijn kinderkamer.

Op zijn verjaardag krijgt Andy een nieuw actiefiguur genaamd Buzz Lightyear. Andy is helemaal weg van Buzz, die langzamerhand zijn nieuwe favoriete speelfiguur begint te worden. Woody wil zijn plek als favoriet niet afstaan, waardoor er een strijd tussen de twee ontstaat. Buzz denkt dat hij een echte ruimterancher is, waardoor hij zich niet ervan bewust is dat hij een speelgoed is. Woody probeert dit aan hem duidelijk te maken.

In de loop van de film belanden Buzz en Woody in handen van Sid, de gemene buurjongen van Andy die niets liever doet dan speelgoed vernielen. In deze gevaarlijke situatie moeten Buzz en Woody samenwerken om uit de handen van Sid te ontkomen. Hierbij merkt Buzz dat hij toch een speelgoed blijkt te zijn. Aangezien Andy gaat verhuizen moeten ze snel thuis zien te komen, zodat ze mee kunnen met de rest van het speelgoed. Na een groot avontuur dat eindigt in een achtervolging van de verhuiswagen belanden ze dan eindelijk veilig in de auto van Andy’s moeder. Buzz en Woody worden vrienden en beleven samen met het andere speelgoed van Andy in Toy Story deel 2 en 3 nog vele avonturen.
 

Wij hebben alles van Toy Story

Voor de echte Toy Story fans hebben wij geweldige Toy Story slaapkamer artikelen om de kinderkamer om te toveren in een Toy Story wereld. Ook hebben wij gave Toy Story accessoires waaronder sleutelhangers, besteksets portemonnees en nog veel meer! En niet te vergeten de kwalitatieve Toy Story dekbedovertrekken om lekker onder de deken te kruipen.