Ruilen & Retourneren Ruilen & Retourneren

Algemeen
Mocht u niet tevreden zijn over uw bestelling, dan kunt u deze binnen 14 dagen na ontvangst bij ons komen omruilen of retour sturen. Het aankoopbedrag zal binnen 2 werkdagen op uw rekening terug worden geboekt.


Om u bestelling te retourneren moet u het volgende doen:

 • Verpak het onbeschadigde product binnen 14 dagen (wettelijke zichttermijn) in de originele verpakking dusdanig dat beschadiging bij terugsturen wordt vermeden.

 • Neem voor het versturen contact met ons op via:
  ○ ​​Onderstaand Retourformulier
  ○ Telefonisch: 053-4308474
  ○​ E-mail: info@maakmijnkindblij.nl
 • ​Verzend de artikelen voldoende gefrankeerd naar onderstaand adres:
  ○ WICA vof.
  ○ Wethouder Beversstraat 185 UNIT 0.12
  ○ 7543 BK Enschede.
  ○ Nederland.

 

Retourneren
U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.

Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.

Maakmijnkindblij vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door Maakmijnkindblij in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument ons de herroeping meldt. Tenzij Maakmijnkindblij aanbiedt het product zelf af te halen, mag deze wachten met terugbetalen tot het product is ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Maakmijnkindblij gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.