Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Transformers folie ballon Bumblebee & Optimis Prime

4,89

visibility
shopping_cart

Transformers A4 opberg koffer

7,95

The Transformers

Transformers is een van oorsprong bekende comic en tekenfilm serie geproduceerd door Marvel Comics. De afgelopen jaren is ook een Transformers filmreeks ontstaan geproduceerd door DreamWorks. De verfilmde verhalen spelen zich af op de hedendaagse planeet aarde en gaan over de aankomst van de Transformers en hun zoektocht naar de levengevende Allspark. Dit is een grote kubus bestaande uit energie, die de mogelijkheid biedt mechanisch leven te creëren.

De Transformers zijn afkomstig van een verloren planeet genaamd Cybertron. Ze beschikken over de vaardigheid zich vanuit hun normale robotvorm te transformeren in voertuigen, dieren en andere machines. De Transformers zijn onderverdeeld in twee strijdende partijen. De goedwillige Autobots onder leiding van Optimus Prime de ware leider van Cybertron vechten de strijdt uit met de kwaadaardige Decepticons geleidt door hun duistere leider Megatron. De Autobot leider Optimus Prime is één van de sterkste Transformers die er bestaan en is als voertuig herkenbaar aan het feit dat hij een grote vrachtwagen is. Behalve het zoeken van de Allspark ziet hij het als missie de mensheid voor het kwade te beschermen.

Een andere bekende Autobot is Bumblebee, die in de voertuigvorm herkenbaar is als gele auto met zwarte strepen. Hij is kleiner dan de andere Autobots en wil zich daarom bij hen bewijzen, waardoor hij zichzelf vaak in gevaarlijke situaties begeeft. In de filmreeks is Bumblebee de vriend van een jongen genaamd Sam Witwicky. Sam heeft als eerst het bestaan van de Transformers ontdekt en Bumblebee doet er alles aan hem tegen de Decepticons te beschermen.

 

Originele merchandise artikelen direct leverbaar!

Is uw kind ook een enorme Transformers fan, maak het dan blij met de gave Transformers artikelen uit ons assortiment! Wij bieden u diverse kwalitatieve Transformers feestartikelen aan voor het organiseren van een geweldig kinderfeest.  Ook kunt u bij ons terecht voor andere stoere Transformers artikelen in de vorm van tassen, broodtrommels, lampen en nog veel meer!