Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Sofia het Prinsesje rugzak Tea Time

16,95

visibility
shopping_cart

Sofia het prinsesje portemonnee

3,95

visibility
shopping_cart

Sofia het Prinsesje peuter dekbedovertrek 90x140cm II

18,95

visibility
shopping_cart

Sofia het Prinsesje peuter dekbedovertrek 90x140cm

18,95

visibility
shopping_cart

Sofia het prinsesje dinnerset

9,95

visibility
shopping_cart

Sofia het Prinsesje dekbedovertrek 100% katoen

27,90

visibility
shopping_cart

Sofia het Prinsesje wenskaart met envelop

1,95

visibility
shopping_cart

Sofia het Prinsesje handtas met flap

6,95

visibility
shopping_cart

Sofia het Prinsesje sporttas - weekendtas

9,95

visibility
shopping_cart

Sofia het Prinsesje schoudertasje met flap

8,95

visibility
shopping_cart

Sofia het Prinsesje school etui de luxe

6,95

visibility
shopping_cart

Sofia het Prinsesje rugzak Flowers

14,95

Princess Sofia the first

Sofia het prinsesje is een bekende kinderserie, waarin Sofia als normaal meisje op de rand staat een echte prinses te worden en hierbij allerlei magische avonturen beleefd. De kinderserie maakt deel uit van Disney Junior en wordt uitgezonden op npo3.

De boodschap van deze serie is dat de innerlijke kenmerken datgene zijn wat een ware prinses uitmaakt. Hierbij wordt gewezen op vriendelijkheid, eerlijkheid, vrijgevigheid, loyaliteit en genade. Onderwerpen als oprechtheid en vergeving komen hierbij sterk naar voren. Het verhaal verteld over de avonturen van Sofia, een achtjarig meisje dat plotseling een prinses wordt, nadat haar moeder koning Roland II, de koning van Toverije trouwt. Sofia doet uiterst haar best om haar nieuwe leven als prinses zo goed mogelijk te vervullen en krijgt hierbij hulp van haar stiefbroer prins James en stiefzus prinses Amber.

Sofia krijgt prinsessen les van de drie goede feeën genaamd Flora, Fauna en Mooiweertje, ook wel bekend van de Disney klassieker Doornroosje. Op de momenten dat Sofia hulp nodig heeft kan ze altijd terecht bij Ariël, Assepoester en de andere klassieke Disney Prinsessen, die haar indien nodig adviseren en begeleiden. Sofia draagt de amulet van Avalor die zij van haar stiefvader gekregen heeft. Deze amulet beschermt haar en geeft haar magische krachten, zoals het praten met dieren, de vaardigheid te krimpen en zelfs het veranderen in een zeemeermin. De hoftovenaar Roderick probeert deze amulet in handen te krijgen om met behulp van de immense toverkracht de macht te grijpen over het Koninkrijk Toverije.

 

De leukste kinderartikelen van Prinses Sofia the first, direct leverbaar!

Maakmijnkindblij heeft een ruim assortiment aan kinderartikelen van Sofia het prinsesje geschikt voor alle kleine prinsesjes onder ons. Met onze diverse prinses Sofia feestartikelen kun je een geweldig en onvergetelijk prinsessen feest organiseren. Ook de super leuke slaapkamer artikelen maken het mogelijk de kinderkamer om te toveren in een waar sprookje. En niet te vergeten de speciale schoolartikelen van sofia het prinsesje die een dagje school extra leuk maken,  


9.3 gebaseerd op 5253 beoordelingen