Soy Luna gaat uit het assortiment.
De laatse artikelen
met hoge korting OP = OP! 


Bezig met laden...
51%
visibility
shopping_cart

Soy Luna 2 delig camping bestek set

1,95

0,95

visibility
shopping_cart

Soy Luna 3 delig camping dinner set

5,95

67%
visibility
shopping_cart

Soy Luna large cadeau tas A

1,49

0,49

72%
visibility
shopping_cart

Soy Luna medium cadeau tas A

1,39

0,39

72%
visibility
shopping_cart

Soy Luna medium cadeau tas B

1,39

0,39

Soy Luna, het meisje op rolschaatsen

Soy Luna is een bekende tienerserie over een meisje genaamd Luna en de avonturen die ze beleeft op haar rolschaatsen. De serie wordt dagelijks uitgezonden op de Disney Channel en gaat over rolschaatsen, vriendschap, muziek en dansen.

Luna woont in Mexico en werkt als bezorgster in een restaurant, waarbij de bediening en het bezorgen van de maaltijden op rolschaatsen verloopt. Luna is een lief meisje en ze geeft veel om haar vrienden en familie. Haar beste vriend is Simon waarmee ze veel tijd besteedt en dezelfde interesses deelt. Samen gaan ze door dik en dun en ze besteden veel tijd aan hun gemeenschappelijk hobby rolschaatsen. Simon is stiekem verliefd op Luna, maar durft dit niet aan haar duidelijk te maken. Op een dag besluiten Luna’s ouders te verhuizen naar Argentinië, waardoor haar leven volledig veranderd.

In Argentinië maakt Luna nieuwe vrienden en ze ontdekt een skatebaan genaamd Jam & Roller die dient als een podium voor de jongeren die hun passie hebben in rolschaatsen, zingen en dansen. Luna oefent hier veel met haar nieuwe vrienden en wordt steeds beter in Freestyle rolschaatsen.

In de loop van de tijd wordt Luna verliefd op een jongen genaamd Matteo. Hij is een getalenteerde rolschaatser, heeft veel zelfvertrouwen en is de populairste jongen van de school. Matteo was vanaf de eerste ontmoeting al onder de indruk van Luna, echter heeft hij een relatie met Amber een rijkeluisdochter die wederom het populairste meisje van de school is. Amber ziet Luna als concurrentie en probeert haar het leven zuur te maken. In haar nieuwe omgeving beleefd Luna dagelijks nieuwe avonturen en kan er werkelijk alles gebeuren!

 

De leukste Soy Luna artikelen!

Is uw kind ook zo gek op rolschaatsen en een echte Soy Luna fan? Dan bent u bij Maakmijnkindblij op de juiste plaatst! Wij hebben super gave Soy Luna schoolartikelen voor een scherpe prijs! Betover de slaapkamer eenvoudig tot het bekende schaatsparadijs Jam & Roller met de geweldige Soy Luna slaapkamer artikelen. En tot slot hebben wij natuurlijk speciaal voor uw kind de mooiste Soy Luna sieraden!