Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Disney Vaiana strijkplaatjes - strijkapplicatie

2,49

26%
visibility
shopping_cart

Disney Vaiana uitdeelzakjes

Disney Vaiana traktatie of uitdeelzakjes Met deze Disney Vaiana uitdeelzakjes sluit je het Vaiana kinderfeest op een leuke manier af....

1,95

1,45

Disney Vaiana, de nieuwe bioscoop sensatie 

Disney Vaiana is een animatiefilm geproduceerd door Walt Disney. Het verhaal gaat over een meisje genaamd Vaiana Waialiki die samen met haar legendarische heldenvriend Maui de zee afzeilt op zoek naar een legendarisch eiland.


Het verhaal speelt zich af in het oude Oceanië. Vaiana woont op een eiland met de naam Motunui en is de enige dochter van het stamhoofd. Haar familie kent een lange geschiedenis als zeevaarders die al sinds duizenden jaren de Grote Oceaan afzeilden met als missie de vele eilanden van Oceanië te ontdekken. Het afgelopen millennium is er echter geen nieuw eiland meer ontdekt en niemand weet hoe dit komt.

Vaiana is een gedreven meisje dat van avonturen houdt en net als haar oma Grama Tala een passie heeft voor de Oceaan. Ze wilt zichzelf bewijzen als zeevaarder en ziet het als haar missie om de zoektocht van haar voorouders voort te zetten. Vaiana begint aan een zeereis op zoek naar een legendarisch eiland, gedurende de zoektocht ontmoet ze Maui.

Maui is een half god en een legende van de Grote Oceaan. Hij is geboren als een mens en opgevoed door de goden. Maui draagt als wapen een gigantische vishaak met magische krachten en is zelf een meester in de gedaanteverwisseling. Zijn hele lichaam is bedekt met tattoos die al bewegend zijn avontuurlijke verhalen vertellen. Hij vindt het leuk om op te scheppen over zijn avonturen en toont graag zijn goddelijke krachten aan anderen. Maui heeft zich in het verleden vaak misdragen en wordt door de bevolking gezien als een falende halfgod. Vaiana overtuigt hem ervan dat als ze samen het legendarische eiland ontdekken, hij zal worden gezegevierd als een echte held!

Samen zeilen Vaiana en Maui de oceaan af en nemen het gedurende hun avontuur op tegen verschrikkelijke monsters die hun missie proberen te dwarsbomen. Tijdens het avontuur ontdekt Vaiana iets waar ze al lange tijd naar op zoek is, haar identiteit.

 

Disney Vaiana merchandise artikelen

Maakmijnkindblij heeft het meest geweldige assortiment Disney Vaiana artikelen op voorraad! Met onze kwalitatieve Vaiana accessoires heb je elke dag plezier van jou favoriete Disney princess. Ook op school ziet iedereen dat jij een Vaiana fan bent met de super gave Vaiana schoolartikelen! En om het Vaiana avontuur helemaal compleet te maken koop je bij ons een geweldig Disney Vaiana dekbedovertrek dat jouw kinderkamer omtovert in Oceanië!