Bezig met laden...
27%
visibility
shopping_cart

Inside Out feestpakket - voordeelpakket 8 personen

Inside Out feestpakket. Als je voordelig een Inside Out kinderfeestje wilt organiseren bestel je eenvoudig 1 van onze aantrekkelijk...

10,99

7,99

visibility
shopping_cart

Inside Out tafelkleed

4,29

visibility
shopping_cart

Inside Out party bekers

1,89

visibility
shopping_cart

Inside Out foil ballon

2,29

39%
visibility
shopping_cart

Inside Out uitdeelzakjes

1,79

1,09

visibility
shopping_cart

Inside Out etui Colourful Rainbow

7,95

35%
visibility
shopping_cart

Inside Out rugzak Colourful Rainbow

16,95

10,95

visibility
shopping_cart

Inside Out party bordjes

2,79

visibility
shopping_cart

Inside Out servetten

2,79

32%
visibility
shopping_cart

Inside Out schouder- boekentas

18,95

12,95

50%
visibility
shopping_cart

Inside Out XL wanddecoratie muursticker

29,95

14,95

53%
visibility
shopping_cart

Inside Out 27 delig wanddecoratie muurstickers

20,95

9,95

De bioscoopsensatie met veel emotie, Disney Inside Out

Inside Out is een animatiefilm geproduceerd door Pixar en Walt Disney. Het verhaal gaat over een meisje genaamd Riley en haar emoties: Plezier, Angst, Afkeer, Woede en Verdriet. De emoties beïnvloeden haar gedrag en geven haar onbewust advies in het dagelijks leven.

De herinneringen van Riley worden opgeslagen in glazenbollen en komen terecht in het emotie hoofdkwartier. De kleur van de herinnering is afhankelijk van de emotie die eraan gekoppeld is. De meeste herinneringen zijn geel gekleurd, omdat Plezier de overhand in Riley’s leven neemt. Ook zijn er belangrijke kernherinneringen die invloed hebben op de persoonlijkheid van Riley en in haar onderbewustzijn zogeheten persoonlijkheidseilanden gevormd hebben.

Riley groeit op in de Amerikaanse staat Minnesota. Hier heeft ze veel lol met haar vrienden en haar grote hobby ijshockey. Riley heeft een geweldig leven, tot dat haar ouders besluiten te verhuizen naar San Francisco. Dit is een onverwachtse stap voor haar emoties die niet weten hoe zij hiermee om moeten gaan. Plezier probeert Riley positief te houden ondanks alle tegenslagen die ze in San Francisco te verduren heeft.

Verdriet wordt door de andere emoties op afstand gehouden en voelt zich nutteloos. Ze gedraagt zich vreemd en raakt een kernherinnering aan die hierdoor van kleur verandert en dreigt een verdrietige tint te krijgen. Plezier probeert dit te verhinderen met als gevolg dat beide verdwalen in de geest van Riley. De persoonlijkheidseilanden beginnen instabiel te worden en storten één voor één in elkaar. Riley wordt emotieloos en veranderd in een depressief kind. Woede komt op het grandioos idee weg te lopen naar Minnesota om nieuwe gelukkige kernherinneringen te zoeken.

In de tussentijd proberen Plezier en Verdriet hun weg terug te vinden naar het hoofdkwartier. Onderweg komen ze Riley’s denkbeeldige kindervriend Bing-Bong tegen die hen op de weg terug begeleidt. Tijdens hun tocht door Riley’s geest komen ze langs haar verbeelding, de droomstudio en het onderbewustzijn. Plezier en Verdriet kunnen het steeds beter met elkaar vinden en beginnen elkaar beter te begrijpen, waardoor Plezier steeds meer beseft dat ook Verdriet een aandeel in Riley’s leven moet krijgen.

Eenmaal terug in het hoofdkwartier is Verdriet de enige emotie die Riley nog kan afhouden van het idee om thuis weg te lopen. Riley keert terug naar haar ouders die opeens zien dat Riley Verdrietig is en Minnesota mist. Hierdoor ontstaat er een nieuwe gemengde kernherinnering met aspecten van zowel Plezier als Verdriet. Uiteindelijk is Riley aan haar nieuwe leven gewend, beschikt zij over een groter aantal nieuwe persoonlijkheidseilanden en hebben de emoties een groter besturingspaneel gekregen, aangezien de emoties van Riley complexer zijn geworden.


Wij hebben alles van Disney Inside Out, direct leverbaar!

Voor het organiseren van een pleziervol Inside Out kinderfeest, kunt u bij ons terecht voor de meest geweldige Inside Out feestartikelen. Bovendien bieden wij tal van Inside Out schoolartikelen aan, waaronder unieke en kwalitatieve rugzakken en tassen.t/m 30 november extra korting!
5% korting op uw bestelling vanaf € 25.00
actiecode: 2023-5

10% korting op uw bestelling vanaf € 45.00
actiecode: 2023-10

15% korting op uw bestelling vanaf € 80.00
actiecode: 2023-15