Gaming helium folie ballon
Gaming folie ballon 45cm
Gaming folie ballon Op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige folie ballon in het thema gaming? Met deze kleurrijke unieke folie ballon met holografische print kunt u elk gaming...

Artikelnummer

+gm033-Z31AB

Verzendkosten

€ 2,32

Standaard Levertijd

Voor 15:00 besteld en betaald, vandaag verzonden.

€ 3,79
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 

Gaming folie ballon

Op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige folie ballon in het thema gaming? Met deze kleurrijke unieke folie ballon met holografische print kunt u elk gaming verjaardag feest decoreren en of de ballon schenken bij een verjaardag bezoek van een gamer. Deze originele gaming folie ballon met aan weerszijden een coole print van een game controller, blox en andere game symbolen en is vervaardigd uit dun aluminium folie met een diameter van ruim 45 centimeter. Deze gaming helium ballon heeft een ingebouwd ventiel en sluit automatisch de ballon af na het vullen. Deze prachtige folie ballon breed inzetbaar en zeker een origineel geschenk waarmee je een gamer jong of oud heel blij mee kunt maken. Kiest u om de ballon te vullen met lucht kunt u ook onze ballonstokje gebruiken voor het decoreren.


Handige trucje om de ballon te vullen met lucht.

Uiteraard kunt u deze gaming folie ballon zelf vullen met helium of wat voordeliger is het deze ballon eenvoudig te vullen met lucht. U hoeft hier niet voor uit huis en lucht is natuurlijk helemaal gratis! Pak de folie ballon uit, neem een standaard rietje en schuif deze aan de onderkant in de opening van de gaming ballon. Blaas de ballon op en verwijder het rietje. Door het ingebouwde ventiel blijft de ballon opgeblazen en bevestigt u de ballon met een simpele draaibeweging aan een ballonstokje. Ballonstokjes bestelt u voor slechts € 0,15 cent eenvoudig hier. Bestel uw gaming folie ballon voor lucht en helium bij Maakmijnkindblij!