Ballonstokje
Ballonstokjes geschikt voor alle ballonnen
Universeel ballon stokje. Geschikt voor alle type ballonnen die bij Maakmijnkindblij te koop zijn. Stokje heeft een lengte van 38cm en is herbruikbaar. Handig bij de decoratie,...

Artikelnummer

+ov178-C4*

Verzendkosten

‚ā¨¬†4,95

‚ā¨¬†0,15
Prijs per stuk

Voorraad :

Dit product is niet uit voorraad leverbaar
 

Ballonstokjes zijn voor elke ballon geschikt

Deze 38 centimeter lange kartonnen ballonstokjes worden vaak vergeten mee te bestellen bij het samenstellen van een feestpakket voor een Themafeest. Veel licentie ballonnen zijn ook geschikt voor helium en dit is dan ook de reden dat de bedrukking meestal aan de bovenkant van de ballon staat. Vult u de ballon niet met helium maar met lucht en hangt u deze op aan bv een slinger zal de print op zijn kop staan. Veel mensen denken hier niet aan maar door onze jarenlange ervaring in de verkoop van feestartikelen adviseren wij u graag hierin. Ons universele ballonstokje is de oplossing! U kunt eenvoudig elke feestballon uit ons assortiment met een simpele draaibeweging vastmaken aan het stokje en deze plaatsen in bv een plantenbak of decoratie emmertje met zand.


Ballonstokjes zijn herbruikbaar en vervaardigd uit FCS karton

Veel geld kost een ballonstokje niet maar het is uitermate vervelend als je ze niet in huis hebt. Na gebruik eenvoudig de ballon verwijderen, en weer opbergen voor het volgende kinderfeestje of verjaardag. Ballonstokjes nemen niet veel ruimte in beslag en ook is het wedergebruik milieu vriendelijker. Ballonstokjes zijn ook geschikt voor onze folieballonnen. In verband met de kwetsbare delen van dit artikel worden de ballonstokjes als pakketpost verzonden.