Safiras feestpakket - voordeelpakket 8 personen
Safiras feestpakket - voordeelpakket 8 personen
Safiras feestpakket. Als je voordelig een kinderfeestje wilt organiseren met de Safiras elementdraakjes dan bestel je eenvoudig 1 van onze aantrekkelijk geprijsde Safiras feestpakke...

Artikelnummer

+saf008-X34B

Verzendkosten

‚ā¨¬†4,95

Standaard Levertijd

Voor 15:00 besteld en betaald, vandaag verzonden.

‚ā¨¬†10,99
‚ā¨¬†7,50
Prijs per feestpakket 8 personen

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 

Safiras feestpakket.

Als je voordelig een kinderfeestje wilt organiseren met de Safiras elementdraakjes dan bestel je eenvoudig 1 van onze aantrekkelijk geprijsde Safiras feestpakketten. Dit standaard voordeelpakket is geschikt voor een kinderfeestje van maximaal 8 kinderen en bestaat uit een Safiras tafelkleed gemaakt van plastic en 120x180cm groot, 8 kartonnen Safiras party bekers, 8 kartonnen Safiras party bordjes en 20 Safiras dubbel laags servetten. Alle feestartikelen zijn qua dessins en kleuren perfect op elkaar afgestemd en hebben prachtige afbeeldingen van de populaire elementdraken lucht, aarde, water, vuur en schaduw  uit  het magische land van Tarakona. Dit feestpakket is simpel uit te breiden met bijpassende versiering, slingers of andere originele verjaardag accessoires.

Bijpassende feestartikelen voor een geslaagd kinderfeest

Een kinderfeest in het favoriete thema van uw kind hoeft absoluut niet duur te zijn. Bij Maakmijnkindblij kunt u naast een voordeelpakket ook eenvoudig uw eigen feestpakket samenstellen geheel naar eigen wens en budget. U kunt alle feestartikelen ook los van elkaar bestellen of eventueel artikelen toevoegen aan een bestaand pakket. Naast de licentie feestartikelen verkopen wij ook zeer voordelig vlaggenlijnen, crepe slingers, plastic bestek en ballonnen in unikleuren die uitstekend te combineren zijn met elkaar. Een Safiras feestpakket voor de gegarandeerd laagste prijs bestel je hier!