Peppa Pig vlaggenlijn
Peppa Pig vlaggenlijn - slinger
Peppa Pig vlaggenlijn - slinger Deze kleurrijke Peppa Pig feestslinger of vlaggenlijn uit de Peppa Pig feestcollectie maakt de versiering van de feestlocatie van een Peppa Pig themafeest helemaal af.

Artikelnummer

+ppg007-F39B

Verzendkosten

‚ā¨¬†2,20

Standaard Levertijd

Voor 15:00 besteld en betaald, vandaag verzonden.

‚ā¨¬†2,39
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 

Peppa Pig vlaggenlijn - slinger

Deze kleurrijke Peppa Pig feestslinger of vlaggenlijn uit de Peppa Pig feestcollectie maakt de versiering van de feestlocatie van een Peppa Pig themafeest helemaal af. De slinger is vervaardigd uit stevig plastic en heeft een totale lengte van ruim 230 centimeter. Door de hoogwaardige print van de ontzettend populaire, schattige en ontdeugende vakentjes Peppa en broertje George valt deze vlaggenlijn mooi op tussen alle andere Peppa Pig feestdecoratie op het kinderfeest.
 

Ruim aanbod feestdecoratie

Niet alleen de mooiste Peppa Pig slingers, ballonnen en banners, maar ook bijpassende Peppa Pig tafeldecoratie, zoals onze kwalitatieve Peppa Pig party bordjes, Peppa Pig feestbekers, servetten, Peppa Pig tafelkleden en gepersonaliseerde Peppa Pig banners met een foto van uw kind maken het feest in Peppa Pig thema helemaal compleet. En wat dacht u van een Peppa Pig feestpakket dat voorzien is van alle feestbenodigdheden en extra scherp geprijst is, hoe makkelijk is dat? Tover een glimlach op het gezicht van uw kind en organiseer nu heel eenvoudig een onvergetelijke Peppa Pig verjaardag met onze Peppa Pig feestartikelen en niet te vergeten deze exclusieve Peppa Pig vlaggenlijn.