Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Paw Patrol school etui Best Pups Ever!

6,95

visibility
shopping_cart

Paw Patrol traktatie potloden met gum Skye en Everest

1,79

visibility
shopping_cart

Paw Patrol school etui Roll Plat

6,95

visibility
shopping_cart

Paw Patrol school etui Roll

6,95

visibility
shopping_cart

Paw Patrol schooletui All paws on Deck

3,95

visibility
shopping_cart

Paw Patrol schooletui Skye en Everest deluxe

10,95

visibility
shopping_cart

Paw Patrol schooletui Skye en Everest rond

6,95

visibility
shopping_cart

Paw Patrol gymtas Skye en Everest

6,95

29%
visibility
shopping_cart

Paw Patrol lunchbag All Paws on Deck!

6,95

4,95

41%
visibility
shopping_cart

Paw Patrol XL gum

1,69

0,99

25%
visibility
shopping_cart

Paw Patrol schooletui

3,95

2,95

Originele Paw Patrol schoolspullen

Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment schoolartikelen van de bekende kinderserie Paw Patrol. De meest unieke Paw Patrol schooltassen in de vorm van rugzakken, gymtassen, schoudertassen en boekentassen voor het opbergen van de schoolboeken, pennen en alle overige schoolbenodigdheden hebben wij direct uit voorraad leverbaar. Diverse motieven van de lieve pups en verschillende formaten geven u genoeg opties voor het kiezen van een geschikte Paw Patrol schooltas die u kind echt blij zal maken.

De boterham en koekjes kan de kleine Paw Patrol fan heel eenvoudig meenemen in een kwalitatieve Paw Patrol broodtrommel en voor het drinken hebben wij de leukste Paw Patrol bidons en kunststof drinkbekers in ons assortiment. Wij hebben uiteenlopende modellen voor zowel de jongens als de meisjes. De potloden en gum afkomstig uit ons Paw Patrol schrijfset kan men eenvoudig opbergen in een van onze diverse Paw Patrol etuis met kleurrijke print van de puppies.

De Paw Patrols zijn ontzettend populair bij de kinderen in Nederland en België, maar welke pup is de persoonlijke favoriet van uw kind? Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma, Skye of Everest we hebben voor iedereen een geschikt Paw Patrol cadeau voor de schoolperiode. Alle artikelen zijn officiële licentie artikelen, hebben een uiterst goede kwaliteit en kunnen morgen al bij u geleverd worden.
 

Veilig en gemakkelijk bij ons bestellen

Wij staan voor betrouwbaarheid, de scherpste prijzen en super snelle levertijden. Wij zijn de schoolartikel specialist van Nederland en België en helpen uw graag bij het maken van de juiste keuze. Hebt u vragen over specifieke artikelen, neem dan eenvoudig contact op met onze klantenservice die beschikbaar is via de chat functie in onze webwinkel, telefonisch en natuurlijk per mail. Maak de kleine puppy fan blij met onze kwalitatieve Paw Patrol schoolspullen en bestel nu snel en eenvoudig bij ons.