Deur decoratie slinger zwart
Deur decoratie slinger zwart metalic
Deur decoratie slingers zwart metalic . Niets is leuker dan wanneer de gasten binnen komen ze door deur lopen die prachtig versierd is met sierlijke zwarte metalic...

Artikelnummer

+ov440-K0B

Verzendkosten

€ 4,95

Standaard Levertijd

Voor 15:00 besteld en betaald, vandaag verzonden.

€ 4,79
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 

Deur decoratie slingers zwart metalic.

Niets is leuker dan wanneer de gasten binnen komen ze door deur lopen die prachtig versierd is met sierlijke zwarte metalic slingers. Dit deur decoratie set kan eenvoudig aan de bovenzijde van het deurraam worden bevestigd en met een breedte van 100 centimeter is deze geschikt voor elke standaard deur. De lengte is 240 centimeter maar kan naar gelang de situatie simpel op maat worden gemaakt door aan de onderzijde met een schaar de franjes in te korten. Deze deurslingers in de uniekleur zwart voldoen aan de wettelijke veiligheid eisen en zijn brandvertragend.

Origineel en universeel inzetbaar!

Deze zwarte slingers sluiten perfect aan bij de verschillende thema’s feestartikelen uit ons assortiment en in combinatie met onze unieke gepersonaliseerde deur banners creëer je echt een WAUW effect. De deurbanner zit dan namelijk verstopt achter een gordijn van zwarte slingers en word pas zichtbaar als de deur geopend wordt. Organiseer je nu een Batman kinderfeestje, Spiderman fuif, Ninjago thema feest of bijvoorbeeld een Blaze Monstermachine party het maakt niet uit, deze deurslingers zijn een goede aanvulling op de licentie versiering. Deze deur decoratie slingers in de kleur zwart metalic bestel je eenvoudig en voordelig hier in de feestwinkel van de Benelux!