Deur decoratie slinger rood metalic
Deur decoratie slinger rood metalic
Deur decoratie slingers rood metalic . Niets is leuker dan wanneer de gasten binnen komen ze door deur lopen die prachtig versierd is met sierlijke rode metalic...

Artikelnummer

+ov410-K0B

Verzendkosten

‚ā¨¬†4,40

Standaard Levertijd

Voor 15:00 besteld en betaald, vandaag verzonden.

‚ā¨¬†3,90
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 

Deur decoratie slingers rood metalic.

Niets is leuker dan wanneer de gasten binnen komen ze door deur lopen die prachtig versierd is met sierlijke rode metalic slingers. Dit deur decoratie set kan eenvoudig aan de bovenzijde van het deurkozijn worden bevestigd en met een breedte van 1 meter is deze geschikt voor elke standaard deur van 90 centimeter. De lengte is 240 centimeter maar kan naar gelang de situatie simpel met een schar op maat worden geknipt aan de onderzijde. Deze deurslingers in de uniekleur rood zijn brandvertragend en voldoen hiermee aan de wettelijke veiligheid eisen voor feestversiering.

Origineel en universeel inzetbaar!

Deze metalic rode slingers sluiten perfect aan bij de verschillende kinderfeest thema's uit ons assortiment en in combinatie met onze unieke originele gepersonaliseerde deur banners creëer je werkelijk een WAUW moment. De deurbanner zit dan namelijk verstopt achter een gordijn van rode slingers en word pas zichtbaar als de deur geopend wordt. Organiseer je nu een Super Mario kinderfeestje, Spiderman fuif, Thomas de Trein thema feest of bijvoorbeeld een Fortnite party het maakt niet uit, deze deurslingers zijn een goede betaalbare aanvulling op de licentie versiering. Deze deur decoratie slingers in de kleur rood metalic bestel je eenvoudig en voordelig hier in de feestwinkel van de Benelux!