Deur decoratie slinger gemengde kleuren
Deur decoratie slinger gemengde kleuren metalic
Deur decoratie slingers gemengde kleuren metalic . Wat een warm onthaal wanneer de gasten binnen komen en ze door deur lopen die prachtig versierd is met...

Artikelnummer

+ov411-K0B

Verzendkosten

€ 4,95

Standaard Levertijd

Voor 15:00 besteld en betaald, vandaag verzonden.

€ 4,79
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 

Deur decoratie slingers gemengde kleuren metalic.

Wat een warm onthaal wanneer de gasten binnen komen en ze door deur lopen die prachtig versierd is met sierlijke metalic slingers in gemengde kleuren. Dit deur decoratie set kan eenvoudig aan de bovenzijde van het deurkozijn worden vast gemaakt en met een breedte van 100 centimeter is deze geschikt voor elke standaard deur. De lengte is 240 centimeter maar kan naar gelang de hoogte van de deur simpel met een schaar op maat worden geknipt aan de onderzijde. Deze deurslingers in gemengde kleuren zijn brandvertragend en voldoen hiermee aan de strenge wettelijke veiligheid eisen voor feestversiering.

Origineel en universeel inzetbaar!

Deze metalic slingers sluiten door de gemengde kleuren perfect aan bij bijna alle kinderfeest thema's uit ons assortiment en in combinatie met onze unieke originele gepersonaliseerde deur banners creëer je werkelijk een WAUW moment. De deurbanner zit dan namelijk verstopt achter een gordijn van feestelijk gekleurde slingers en word pas zichtbaar als de deur geopend wordt. Organiseer je nu een Paw Patrol kinderfeestje, Spiderman fuif, Bing het konijn thema feest of bijvoorbeeld een Teletubbies party het maakt niet uit, deze deurslingers zijn een goede betaalbare aanvulling op de licentie verjaardag versiering. Deze deur decoratie slingers in gemengde kleuren bestel je eenvoudig en voordelig hier in de feestwinkel van de Benelux!