papieren crepe slinger
Crepe slinger smal unikleur geel 24 meter
Crepe slinger smal geel. Niet alleen hebben wij een groot en exclusief assortiment feestartikelen van bekende Disney figuren en televisie helden maar verkopen wij ook bijpassende crepe draaislinge...

Artikelnummer

+ov217-C9B*

Verzendkosten

€ 4,95

€ 2,79
Prijs per stuk

Voorraad :

Dit product is niet uit voorraad leverbaar
 

Crepe slinger smal geel.

Niet alleen hebben wij een groot en exclusief assortiment feestartikelen van bekende Disney figuren en televisie helden maar verkopen wij ook bijpassende crepe draaislingers, guirlandes en vlaggenlijnen in diverse vrolijke unikleuren. Door het combineren van kinder licentie feestartikelen en deze uni kleuren creëert u zelf eenvoudig een op maat samengesteld feestpakket voor het kinderfeest van uw kind. Deze gele crepe slinger is 4,4 centimeter breed en de verpakking heeft een inhoud van ruim 24 meter! Door de papieren crepe slinger een paar slagen te draaien krijgt deze een mooi speels effect. Ook heeft deze slinger een brandvertragende behandeling ondergaan en voldoet hiermee aan de nieuwste brandveiligheidseisen voor zowel particulier als ook horeca gebruik.

 

Betaalbaar alternatief

Een goedkoop alternatief als je de verjaardag betaalbaar wilt houden zijn deze crepe slingers zeker. Niet van alle populaire Disney karakters of televisie helden worden door de fabrikanten slingers gemaakt. De vrolijke bijpassende crepe slingers in unikleuren bieden hier dan een uitkomst. Voor elk Thema kinderfeest hebben wij wel feestslingers, tafeldecoratie, bestek en feestversiering die combineerbaar zijn. De kleur geel past natuurlijk perfect bij een Spongebob themafeest. Ook inzetbaar bij een Batman verjaardagsfeest of wat te denken aan een echte Minions themaparty? Maakmijnkindblij heeft een eigen magazijn en vanuit hier garanderen wij een super snelle levering in de gehele Benelux. Een crepe slinger smal of breed in geel koop je natuurlijk hier in dé grootste feestwinkel!