CocoMelon feestpakket
CocoMelon feestpakket - voordeelpakket 8 personen
Cocomelon feestpakket Wilt u een speciaal kinderfeest in het thema van deze populaire Netflix helden organiseren? Dan bent u hier in onze webwinkel op het juiste adres, want onze...

Artikelnummer

+ccm014-F18B

Verzendkosten

€ 4,95

Standaard Levertijd

Voor 15:00 besteld en betaald, vandaag verzonden.

€ 13,79
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 

Cocomelon feestpakket

Wilt u een speciaal kinderfeest in het thema van deze populaire Netflix helden organiseren? Dan bent u hier in onze webwinkel op het juiste adres, want onze speciaal voor u samengestelde CocoMelon versierpakketten bevatten alle feestbenodigdheden voor een onvergetelijk themafeest in stijl van CocoMelon. Dit CocoMelon voordeelpakket is samengesteld voor maximaal 8 kinderen en bestaat uit een plastic tafelkleed met ballonnen in het formaat van 120x180 centimeter, 8 kartonnen Cocomelon party bordjes 23cm doorsnede, 8 CocoMelon kartonnen party bekers en 20 bijpassende dubbellaags Cocomelon servetten. De Cocomelon feestartikelen uit ons assortiment sluiten qua design en kleurgebruik perfect op elkaar aan en hebben een kwalitatieve print van de meest populaire figuruur John ook wel JJ genoemd. U kunt dit unieke CocoMelon feestpakket heel eenvoudig zelf nog uitbreiden met bijpassende CocoMelon ballonnen, slingers, gepersonaliseerde banners & posters plus andere Cocomelon verjaardagsaccessoires.
 

Alle Cocomelon feestartikelen

Het organiseren van een themafeest van de meest favoriete helden van uw kind hoeft niet altijd duur te zijn. Behalve dit CocoMelon versierpakket heeft u uiteraard ook de mogelijkheid om de losse CocoMelon feestspullen te bestellen in onze webwinkel. Behalve onze licentie feestartikelen van deze populaire Netflix karakters verkopen wij ook zeer voordelige crêpe slingers, vlaggenlijnen, plastic bestek en ballonnen in diverse unikleuren die uitstekend met elkaar te combineren zijn. Onze medewerkers hebben al ruim 15 jaar ervaring op het gebied van kinderfeestjes en weten exact wat u nodig heeft voor een compleet versierd CocoMelon kinderfeest. Organiseer nu heel gemakkelijk een onvergetelijk kinderfeest voor uw kind en bestel onze geweldige Cocomelon feestartikelen en dit exclusieve Cocomelon feestpakket hier.