Brandweerman Sam Pinata Jupiter
Brandweerman Sam Pinata Jupiter

Brandweerman Sam pinata. Een echte Brandweerman Sam pinata van de populaire Brandweerauto genaamd Jupiter bestelt u eenvoudig hier in onze webwinkel. Deze exclusieve Brandweerauto pinata is g...

Artikelnummer

+bwm245-B9B* 

Verzendkosten

€ 4,95 

€ 24,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Brandweerman Sam pinata.

Een echte Brandweerman Sam pinata van de populaire Brandweerauto genaamd Jupiter bestelt u eenvoudig hier in onze webwinkel. Deze exclusieve Brandweerauto pinata is gemaakt van stevig karton en is aan alle kanten kleurrijk versierd met rode franjes en plaatjes die de Pinata op een echte brandweerauto doen lijken. De pinata heeft een afmeting van 50x17x21 (lxbxh) centimeter. Deze feestelijke Brandweerman pinata wordt geleverd zonder inhoud.
 

Alles voor het Brandweerman Sam kinderfeest.

In ons uitgebreide en met zorg samengesteld assortiment vindt u alles voor een geslaagd kinderfeest in het Brandweerman thema. Onze inkopers hebben jarenlange ervaring op het gebied van kinderfeestjes en weten als geen ander wat er nodig is voor een onvergetelijk en tot in de puntjes verzorgd themafeest. Alles voor een tot in detail gedecoreerde feesttafel, prachtig mooie versiering, unieke folie ballonnen, handige accessoires en de leukste traktatie cadeautjes bestelt u eenvoudig en voordelig hier. In het feestpakket mag deze unieke Brandweerman Sam Pinata niet ontbreken.