Originele Blaze en de Monsterwielen schoolspullen

Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment schoolartikelen van de populaire kinderserie Blaze en de Monsterwielen die dagelijks wordt uitgezonden op Nickelodeon. De meest unieke Blaze en de Monsterwielen schooltassen in de vorm van rugzakken en gymtassen voor het opbergen van de schoolboeken, pennen en alle overige schoolbenodigdheden hebben wij direct uit voorraad leverbaar. Diverse motieven van de monstertruck voertuigen en verschillende formaten geven u genoeg opties voor het kiezen van een geschikte Blaze en de Monsterwielen schooltas.

Neem de boterham en koekjes mee in een kwalitatieve Blaze en de Monsterwielen broodtrommel of lunchbox en draag deze eenvoudig mee in de speciale lunchbag van Blaze en zijn vrienden. Je favoriete drinken voor in de pauze neem je eenvoudig mee in de hoogwaardige drink bidons uit ons assortiment! Voor in de klas hebben wij stoere Blaze en de Monsterwielen schrijfsets met potlood, liniaal, puntenslijper, gum en notitieblok met inclusief een leuk opbergbakje. Natuurlijk kun je al deze schrijfwaren waaronder de mooiste Blaze potloden, gummen puntenslijpers, notitieblok met balpen en een pen met maarliefst 6 kleuren ook opbergen in onze super gave Blaze en de Monsterwielen etui.

Welke monstertruck is de persoonlijke favoriet van uw kind? Blaze, Darington, Zeg, Stripes of Starla we hebben voor iedereen een geschikt Blaze en de Monsterwielen cadeau voor de schoolperiode. Ook voor een gezellig dagje weg met de familie of de vrienden zijn deze uiterst unieke Blaze en de monsterwielen items zeer geschikt!


Veilig en gemakkelijk bij ons bestellen

We staan voor betrouwbaarheid, de scherpste prijzen en super snelle levertijden. Wij zijn de schoolartikel specialist van Nederland en België en helpen uw graag bij het maken van de juiste keuze. Maak de kleine monstertruck fan blij met onze kwalitatieve Blaze en de Monsterwielen schoolspullen en bestel nu snel en eenvoudig bij ons.