Bing het konijn uitnodigingen
Bing het konijn uitnodigingen kinderfeest

Bing het konijn uitnodiging kinderfeest. Een fraaie uitnodiging kaart voor een kinderfeest is het visitekaartje voor een geslaagde en onvergetelijke dag. Nodig al jouw beste vriendjes en vriendin...

Artikelnummer

+bng008 

Verzendkosten

€ 3,30 

€ 0,00
Prijs per pak van 8 stuks

Voorraad :

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Bing het konijn uitnodiging kinderfeest.

Een fraaie uitnodiging kaart voor een kinderfeest is het visitekaartje voor een geslaagde en onvergetelijke dag. Nodig al jouw beste vriendjes en vriendinnetjes uit voor jouw verjaardag met deze prachtige pop-up uitnodigingskaarten van jouw televisie held Bing het konijn met zijn knuffelvriend Flor en zijn vriendjes Sula en Pando. Personaliseren kan heel eenvoudig op binnenzijde daar waar lijntjes zijn gedrukt voor een persoonlijke boodschap. De uitnodigingen hebben uitgevouwen een afmeting van 16x4cm en zijn 11cm hoog. De kaarten worden geleverd inclusief envelop en de verpakking heeft een inhoud van 8 stuks.
 

Een uitnodiging met een verborgen boodschap

Het klink een beetje vreemd maar met een thema uitnodigingskaart laat je de genodigden al zien om welk thema het kinderfeest draait en geef je meteen een hint in welke richting ze moeten zoeken naar een origineel verjaardagscadeau voor de jarige. Deze unieke pop-up kaarten zijn makkelijk in elkaar te vouwen met als resultaat een geweldig 3D effect. De Bing het konijn uitnodiging voor het kinderfeest bestel je eenvoudig en voordelig hier!