ballonnen gemengd
Ballonnen 23 centimeter gemengde kleuren
Ballonnen 23 centimeter gemende kleuren. Naast een compleet groot assortiment exclusieve feestartikelen van bekende televisie helden en Disney karakters verkopen wij ook bijpassende latex ballonne...

Artikelnummer

+ov241-C2

Verzendkosten

€ 3,96

Standaard Levertijd

Voor 15:00 besteld en betaald, vandaag verzonden.

€ 1,29
Prijs per zakje van 10 stuks

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 

Ballonnen 23 centimeter gemengde kleuren.

Naast een compleet groot assortiment exclusieve feestartikelen van bekende televisie helden en Disney karakters verkopen wij ook bijpassende latex ballonnen, ballonslingers en helium folieballonnen in diverse mooie kleuren. Door het combineren van deze uni kleuren en de kinder licentie feestartikelen creëert u zelf eenvoudig een uniek samengesteld feestpakket voor het kinderfeest van uw kind. Deze kwalitatief hoogwaardige 23 centimeter grote ballonnen in verschillende kleuren zijn gemaakt van natuurlijk rubberlatex. Wij adviseren u bij het opblazen van de ballonnen gebruik te maken van een ballonpomp.

Een ballonstokje is altijd handig.

Natuurlijk is het mogelijk deze ballonnen door middel van een touwtje tussen de normale slingers te hangen maar daar waar dit niet mogelijk is kunt u gebruik maken van een ballonstokje. Ballonstokjes worden vaak vergeten mee te bestellen bij het samenstellen van een feestpakket voor een verjaardagsfeest. Veel mensen denken hier niet aan maar door onze jarenlange ervaring in de verkoop van feestartikelen adviseren wij u graag hierin. U kunt eenvoudig elke feestballon uit ons assortiment met een simpele draaibeweging vastmaken aan het stokje en deze plaatsen in bv een plantenbak of decoratie emmertje met zand. Veel geld kost een ballonstokje niet maar het is uitermate vervelend als je ze niet in huis hebt. Na gebruik eenvoudig de ballon verwijderen, en weer opbergen voor het volgende kinderfeestje of verjaardag. Ballonstokjes nemen niet veel ruimte in beslag en ook is het wedergebruik milieu vriendelijker. Ballonnen gemende kleuren in groot of klein koopt u voordelig hier!