Ballonnen 30 centimeter unikleur geel
Ballonnen 30 centimeter unikleur geel
Ballonnen 30 centimeter unikleur geel Naast een compleet en met zorg samengesteld assortiment licentie feestartikelen van de meest populaire televisie helden en Disney karakters...

Artikelnummer

+ov274-F9A

Verzendkosten

€ 2,62

Standaard Levertijd

Voor 15:00 besteld en betaald, vandaag verzonden.

€ 0,89
Prijs per zakje van 5 stuks

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 

Ballonnen 30 centimeter unikleur geel

Naast een compleet en met zorg samengesteld assortiment licentie feestartikelen van de meest populaire televisie helden en Disney karakters verkopen wij ook bijpassende latex ballonnen, ballonslingers en helium folieballonnen in diverse mooie unikleuren. Door de combinatie van deze uni kleur feestspullen en de diverse licentie feestartikelen creëert u zelf eenvoudig een origineel samengesteld feestpakket voor het kinderfeest van uw kind. Deze extra voordelige en hoogwaardige 30 centimeter grote ballonnen in de unikleur geel zijn gemaakt van natuurlijk rubberlatex. Wij adviseren u bij het opblazen van de ballonnen gebruik te maken van een ballonpomp.

Ook super handige ballonstokjes

Uiteraard is het mogelijk deze ballonnen door middel van een touwtje tussen de normale slingers op te hangen, maar daar waar dit niet mogelijk is kunt u gebruik maken van onze praktische ballonstokjes. Een setje ballonstokjes wordt vaak vergeten mee te bestellen bij het samenstellen van een feestpakket voor een verjaardagsfeest. Veel mensen denken hier niet aan, maar door onze jarenlange ervaring in de verkoop van feestartikelen adviseren wij u graag hierin. U kunt eenvoudig elke feestballon uit ons assortiment met een simpele draaibeweging vastmaken aan het stokje en deze plaatsen in bijvoorbeeld een plantenbak of decoratie emmertje met zand. Een ballonstokje kost u maar een klein bedrag, u kunt ze altijd hergebruiken en ze komen altijd van pas bij feestjes in de toekomst. Na gebruik eenvoudig de ballon verwijderen, en weer opbergen voor het volgende kinderfeestje of verjaardag. Ballonstokjes nemen niet veel ruimte in beslag en ook is het wedergebruik milieu vriendelijker. Alle feestbenodigdheden voor een kinderfeest en deze ballonnen 30 centimeter unikleur geel bestelt u eenvoudig in onze webshop!