Het is weer zomer en dat hebben we de afgelopen periode geweten! Het kwik oversteeg de 30 graden ruimschoots in verschillende delen van het land en af en toe kon het zelfs knap benauwd worden. Omdat ons ongetwijfeld nog meer van dit soort hete dagen te wachten staan, is het tijd om met het hele gezin verkoeling te zoeken aan het strand of in een mooi buitenzwembad.

Natuurlijk helpen we u daar bij Maakmijnkindblij graag een handje bij. In onze webshop vindt u daarom een aantal spectaculaire zomerdeals met fikse kortingen op de leukste zomerse artikelen. Van strandlakens tot bikinisets en van teenslippers tot zwembroeken; wij bieden alles wat u nodig heeft om uw zoontje of dochtertje helemaal klaar te maken voor de zomer.

Heerlijk naar het strand of zwembad

Weinig artikelen geven zo’n zomers gevoel als een mooi bad- of strandlaken. Want daar waar deze producten een groot deel van het jaar ongebruikt stof liggen te happen in de kast, is het de zomerperiode waarin u er het meeste plezier van heeft. Want laten we eerlijk zijn: uw kind kan toch niet naar het zwembad of het strand zonder zo’n handig, groot badlaken?

Als een van de populairste Disney webwinkels van Nederland biedt Maakmijnkindblij in deze categorie uiteraard ook unieke licentie Disney artikelen. Dit prachtige Disney Frozen Olaf badlaken is bijvoorbeeld een favoriet onder veel kinderen. Gemaakt van 100% katoen en met afmetingen van 140x70 centimeter weet u zeker dat uw kind hier lange tijd plezier van heeft.

Fijne zwemkleding voor in de zomer

Bij een trip naar het zwembad of strand kan de juiste zwemkleding natuurlijk niet ontbreken. Wat bijvoorbeeld te denken van onze leuke bikinisets in Paw Patrol thema? Kies uit vrolijke meisjeskleuren zoals roze en paars en verras uw dochtertje met een mooie zwem- en vakantieoutfit. Dankzij onze speciale zomeractie profiteert u nu ook nog eens van een flinke korting. 

Omdat de tegels rondom het zwembad soms gevaarlijk glad kunnen zijn en het zand op het strand gemeen heet, is een paar goede teenslippers voor uw kind geen overbodige luxe. Onze Paw Patrol teenslippers met hippe Marshall Chase Rubble en Zuma print is dan ook het ideale cadeau voor uw zoontje. Let op: wij adviseren u zijn voetenmaat zorgvuldig na te meten voordat u bestelt.
 
  Maakmijnkindblij     26-06-2017 18:22     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.