Heeft u een zoontje dat fan is van Disney Cars? Of juist een dochtertje dat geen genoeg kan krijgen van Disney Princess? Welk televisiekaraktertje van Disney uw kind ook als favoriet heeft, in de webwinkel van Maakmijnkindblij vindt u een uitgebreid aanbod artikelen in uiteenlopende productcategorieën.

Van kinderdekbedovertrekken tot feestartikelen en van speelgoed tot schoolspulletjes: voor elk kind bieden wij wel wat wils. U bent verzekerd van producten van de allerbeste kwaliteit, omdat het alleen unieke licentie artikelen betreft die lange tijd meegaan. Ook qua prijs zijn wij concurrerend, want Maakmijnkindblij is misschien wel de voordeligste Disney webshop van Nederland.


Disney webwinkel voor slaapkamer artikelen

Zeer populair in onze webwinkel zijn onze Disney slaapkamer artikelen. De kinderkamer blijft een unieke ruimte in uw huis waar uw kind dagelijks vele uurtjes doorbrengt. Met leuke Disney producten kunt u de kamer niet alleen van extra uitstraling voorzien, maar maakt u het voor uw kind ook nog eens een stuk leuker om te gaan slapen.

Uw dochtertje kunt u bijvoorbeeld bijzonder blij maken met deze Disney Princess glitter en glamour muurstickers. De stickerset, die uit maar liefst 36 delen bestaat, kan op de muur, deuren, ramen en nog vele andere objecten worden geplakt. De gedetailleerd afgewerkte stickers vallen op door een uniek glitter effect en zijn volledig zelfklevend en herplaatsbaar.

Voor jongetjes is de Disney Cars Wild Walls wanddecoratie set een uitstekend alternatief. Deze kwalitatief hoogwaardige muurdecoratie set bestaat niet alleen uit stickers, maar bevat daarnaast ook coole licht- en geluidseffecten. Zo tovert u de slaapkamer van uw kind in een handomdraai om tot een waar Cars paradijs.

Disney store voor zowel jongens als meisjes

Natuurlijk vindt u in de webwinkel van Maakmijnkindblij niet alleen producten die specifiek op jongetjes of meisjes gericht zijn, maar ook artikelen die voor beide doelgroepen zijn geschikt. Een goed voorbeeld hiervan is deze leuke Disney Finding Dory wekker, die ervoor zorgt dat uw kind nooit meer te laat wakker wordt op een doordeweekse schooldag.

Ook dit stijlvolle Disney Frozen dekbedovertrek zal zowel bij jongens als meisjes in de smaak vallen. Net als de meeste andere kinderdekbedovertrekken in onze online shop, is dit dekbedovertrek gemaakt van 100% katoen en valt het op door een prachtige print. Standaard wordt het geleverd met een bijpassend kussensloop.
 
  Maakmijnkindblij     09-07-2016 19:42     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.