Maakmijnkindblij staat bekend als dé webwinkel voor unieke licentie artikelen van de favoriete televisiekaraktertjes van uw kind. Maar incidenteel bevat ons assortiment ook andere producten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan handige accessoires om bepaalde artikelen simpel te bevestigen. Of aan speciale kinderartikelen die niet passen binnen een doorsnee productcategorie op onze website.

Kunststof ballonstokjes voor kinderfeestje

Deze artikelen hebben we daarom hun eigen categorie gegeven. In deze categorie, ‘Overige artikelen’ genaamd, vindt u praktische accessoires die de meerwaarde van onze andere producten verhogen. Uitermate handig zijn bijvoorbeeld onze kunststof ballonstokjes, die onmisbaar zijn bij het organiseren van een leuk kinderfeest.

Deze 33 centimeter lange kunststof stokjes zijn te gebruiken voor alle ballonnen die bij Maakmijnkindblij te koop zijn. Dat komt goed van pas, want veel van onze licentie ballonnen zijn geschikt voor helium en bevatten daarom een print aan de bovenkant. Vult u zo’n ballon echter met lucht, dan zal de bedrukking op zijn kop staan. Een ballonstokje lost dat simpel op.

Kunststof gordijnhaakjes voor kinderkamer

Een ander artikel dat niet in uw collectie mag ontbreken, zijn onze kunststof gordijnhaakjes. Gordijnen behoren tot de populairste producten in onze webshop en dat heeft een goede reden. Een gordijn met een leuke print helpt uw kind ’s avonds niet alleen makkelijker in slaap te komen, maar voorziet de kinderkamer ook nog eens van een vrolijke uitstraling.

Hoewel u onze kant-en-klare gordijnen direct kunt ophangen, heeft u hiervoor natuurlijk wel gordijnhaakjes nodig. De hierboven genoemde haakjes zijn verpakt per zakje van 100 stuks, waardoor u ruim voldoende haakjes heeft voor zelfs meerdere gordijnen. De gordijnhaken zijn geschikt voor alle gordijnen op onze website en zijn daarom ideaal om in huis te hebben.

Aansluitset voor lampenkap

Wilt u de uitstraling van de kinderkamer helemaal completeren? Neem dan een leuke lampenkap van hetzelfde televisiekaraktertje erbij. Natuurlijk heeft u aan een lampenkap alleen niet genoeg, want u moet deze ook kunnen aansluiten. Dat kan met onze voordelige en veilige aansluitset, in lengte verstelbaar van 10 tot 50 centimeter en geschikt voor elke lampenkap uit ons assortiment.

Bent u op zoek naar andere accessoires voor bij onze unieke licentie artikelen? Kijk dan direct bij de overige artikelen op onze website. Vragen kan ook: bel naar 053-4308474 of maak gebruik van onze handige chatfunctie.
 
  Maakmijnkindblij     27-05-2017 18:33     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.