Is uw zoontje of dochtertje fan van de vrolijke animatiekaraktertjes in de bekende Disneyfilm Trolls? Dan is dit de kans om uw kind blij te maken met een prachtig cadeau van zijn of haar favoriete film. Op dit moment biedt Maakmijnkindblij maar liefst 30% korting op het gehele Trolls-assortiment en kunt u een divers aanbod van kwalitatief hoogwaardige licentie artikelen voor een spotprijs op de kop tikken.

Grote korting op gehele productaanbod

Hoewel Maakmijnkindblij sowieso al de voordeligste Disney webwinkel is van Nederland, gaan wij met deze actie nog een stap verder. De 30% korting geldt voor alle artikelen in ons uitgebreide Trolls-assortiment, maar is niet onbeperkt geldig. Zaak is dan ook om snel uw slag te slaan, zolang de favoriete producten van uw kind nog op voorraad zijn.

Zoals u van ons gewend bent, zijn die producten er in vele soorten en maten. Van decoratieve artikelen voor de kinderkamer tot de leukste producten voor een kinderfeestje en van de uitdagendste spelletjes tot heerlijk warme dekbedovertrekken. Welk product u voor uw kind ook zoekt; er is vrijwel altijd een Trolls-artikel in onze webwinkel dat aan uw wensen voldoet.

Unieke Trolls-producten voor de kinderkamer

Extra aandacht verdienen toch wel de Trolls-dekbedovertrekken in ons assortiment. Die zijn zowel voor jongens als meisjes geschikt en onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit en vrolijke prints. Zo zijn ze gemaakt van 100% katoen en worden ze geleverd met bijpassend kussensloop. De afmetingen zijn 140 x 120 cm, zodat ze uitstekend op elk kinderbed passen.

Alleen al het gebruiken van een nieuw dekbedovertrek maakt een groot verschil voor de uitstraling van de kinderkamer. Maar natuurlijk zijn er nog meer dingen die u kunt doen om de slaapkamer van uw kind die typische Trolls-uitstraling te geven. Profiteer bijvoorbeeld van onze sterk afgeprijsde Trolls-accessoires zoals wandklokken, schilderijen en fleecedekens.

Leuke spelletjes en feestartikelen

Ook voor buiten de kinderkamer vindt u bij Maakmijnkindblij een variëteit aan Trolls-artikelen in de aanbieding. Maak uw kind bijvoorbeeld blij met een mooie puzzelbox, die garant staat voor talloze uurtjes speelplezier. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en een uitstekend alternatief voor het kijken van televisie of het voor de zoveelste keer opzetten van de originele Trolls-film!

De laatste productsoort die we willen benoemen, zijn de vele feestartikelen in ons assortiment. Van zuurstokken tot glasdecoratie en van besteksets tot kunststof bordjes; voor het organiseren van een echt Trolls-kinderfeest bent u bij Maakmijnkindblij aan het juiste adres. Bekijk nu direct alle artikelen in ons aanbod en profiteer van deze tijdelijke 30%-kortingsactie.
 
  Maakmijnkindblij     07-10-2017 13:58     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.