Nu de Sinterklaasviering er net op zit dient de volgende feestperiode zich alweer aan: de kerstdagen. Alsof de pakjes onder de schoorsteen nog niet genoeg waren, pak je als ouder ook aan het eind van de decembermaand weer uit met een mooie stapel cadeaus onder de kerstboom. Nog op zoek naar een leuk kerstcadeau voor jongens? Laat je inspireren door de onderstaande voorbeelden!

Prachtige kerstpuzzel met mooie plaatjes

Een echt kerstcadeau staat natuurlijk geheel in het teken van de kerst. Niet alle cadeaus voor je kinderen hoeven een kerstthema te hebben, maar bij een aantal voegt het uiteraard wel wat toe. Bijzonder leuk is bijvoorbeeld deze Brandweerman Sam advent kerstpuzzel, die bij elk jongetje gegarandeerd een glimlach op het gezicht zal toveren.

Brandweerman Sam is een bijzonder geliefde televisieserie onder jongetjes en deze puzzel is dan ook het kerstcadeau bij uitstek voor jouw zoontje, broertje of neefje. De puzzel bestaat uit 24 grote puzzelstukken in de vorm van een adventskalender met achter elk stuk een open- en sluitbaar venster. Hierachter vindt jouw kind prachtige plaatjes met kerstmotief. Kortom: een typisch kerstcadeau!

Versier de kamer met een Disney Cars wandelement

Een ander echt kerstcadeau voor jongens is ons Disney Cars 3D kerst wanddecoratie element. Niets fascineert jongetjes meer dan auto’s en het is daarom geen verrassing dat Disney Cars in ons land een ongekende populariteit geniet. De Disney Cars categorie behoort tot de best bezochte Disney-categorieën in onze webwinkel en dit wandelement vormt hierop geen uitzondering.

Dit unieke decoratieve element is niet alleen leuk voor aan de wand tijdens de kerstdagen, maar is ook de ultieme versiering voor op de meubels of slaapkamerdeur van een echte jongenskamer. De handige dubbelzijdige kleeflaag zorgt ervoor dat het element zeer makkelijk te verplaatsen is en ook nog jarenlang te gebruiken.

Stoer dekbedovertrek voor jongens

Natuurlijk zijn er nog vele andere zaken naast wandelementen die een jongenskamer een geheel ander aangezicht geven. Het voorbeeld bij uitstek hiervan zijn dekbedovertrekken, die voor jongens bij Maakmijnkindblij in alle soorten en maten verkrijgbaar zijn. Met name ons dekbedovertrek Batman Guardians is bij jongens waanzinnig populair.

Dit dekbedovertrek is om meerdere reden het ideale kerstcadeau voor jouw zoontje, neefje of broertje. Allereerst is het gemaakt van 100% katoen waardoor het comfortabel slaapt en lange tijd meegaat. Ook de dubbelzijde bedrukking en het bijpassende kussensloop zorgen voor jarenlang slaapplezier. De stoere print zorgt ervoor dat dit kerstcadeau zonder twijfel in de smaak valt bij vrijwel elke jongen.
 
  Maakmijnkindblij     08-12-2017 15:03     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.