Nadat we kort geleden al schreven over 3 stoere kerstcadeaus voor jongens, willen we nu ook 3 leuke kerstcadeaus voor meisjes belichten. Deze cadeaus vindt u met een aantrekkelijke korting in onze speciale categorie voor kerstartikelen. Bestel snel en u heeft de artikelen nog vóór de kerstdagen in huis.

Kerstboom voor op de kinderkamer

De kerstperiode associeert u met een kerstboom. Dat geldt niet alleen voor u, maar ook voor uw kind. Het is daarom leuk om naast de woonkamer, ook een kerstboom in de kinderkamer te hebben. Het liefst niet te groot, want dat gaat ten koste van de speelruimte voor uw kind. In de vorm van deze echte Disney Frozen kerstboom vindt u de ideale oplossing.

De unieke licentie kerstboom heeft een originele uitstraling en is speciaal gemaakt voor de kleine Disney Frozen prinses op de kinderkamer. De boom is 60 cm hoog en wordt geleverd met handige standaard, 10 mooie Forzen kerstballen en 6 bijpassende strikjes. De leuke geschenkverpakking zorgt al tijdens het uitpakken voor een blije lach op het gezicht van uw dochtertje!

Unieke kerstverlichting in het raam

Wat associeert u, naast een kerstboom, nog meer met de kerstperiode? Het antwoord ligt voor de hand: gezellige verlichting. Ook die wil uw kind graag op haar kinderkamer zien en daarom mag onze Disney Princess kerst raamverlichting dit jaar niet onder de kerstboom ontbreken. Hiermee voorziet u de kamer van uw dochtertje direct van een sprookjesachtige kerstsfeer.

Met afmetingen van 32 centimeter bij 30 centimeter is de kerstverlichting groot genoeg om de slaapkamer een vrolijke uitstraling te geven, maar wordt het niet snel te overheersend. De verlichting bestaat uit maar liefst 20 lampjes en extra lampjes worden standaard meegeleverd. Eenvoudig dubbelzijdig aan te brengen met de bijgeleverde zuignapjes.

Eigen kerstbal voor in de kerstboom

Een laatste product dat tijdens de kerstdagen op de fascinatie van uw dochtertje kan rekenen, zijn de ballen in de kerstboom. Waarom dan niet een eigen mooie kerstbal geven, die ze altijd weer in de boom terug kan vinden? U doet het met deze prachtige Rapunzel kerstbal, geheel uitgevoerd in het favoriete thema van menig meisje.

Deze opvallende kerstbal is 8 centimeter groot en onderscheidt zich doordat hij geleidelijk van kleur verandert. Dit trekt overduidelijk de aandacht in de kerstboom en maakt van de bal een echte blikvanger. De zuinige LED-technologie zorgt ervoor dat de kerstbal de gehele kerstperiode moeiteloos meegaat en bovendien worden batterijen standaard meegeleverd.
 
  Maakmijnkindblij     20-12-2017 19:15     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.