Peppa Pig helium ballon
Peppa Pig folie ballon Shape 48x53cm
Speciale Peppa Pig folie ballon 48x53cm Deze unieke en hoogwaardige Peppa Pig folie ballon maakt een mooi versierde verjaardags party in Peppa Pig...

Artikelnummer

+ppg124-F28AB

Verzendkosten

‚ā¨¬†3,48

Standaard Levertijd

Voor 15:00 besteld en betaald, vandaag verzonden.

‚ā¨¬†7,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 

Speciale Peppa Pig folie ballon 48x53cm.

Deze unieke en hoogwaardige Peppa Pig folie ballon maakt een mooi versierde verjaardags party in Peppa Pig stijl echt helemaal compleet! De folie ballon is vervaardigd uit dun extra stevige aluminium folie en heeft de vorm en print van jouw favoriete feestvarken Peppa met kleine broertje George! Door het grote formaat van ruim 48x53 centimeter valt de Peppa Pig foil ballon goed op tussen de overige feestversiering en bovendien is deze ook nog eens hervulbaar. Afhankelijk van bedoeling kunt u deze unieke Peppa Pig ballon vullen met lucht of helium en een mooi plekje geven in de versierde feestlocatie. Wilt u de ballon vullen met lucht? Bestel dan voor een klein bedrag, één van onze super handige ballonstokjes, zodat de Peppa Pig folie ballon alsnog mooi rechtop kan.
 

Een compleet Peppa Pig themafeest

Bij een geslaagd kinderfeest horen mooie en opvallende ballonnen in het rijtje feestartikelen gewoon thuis, daarom hebben wij een uitgebreidt en met zorg samengesteld assortiment Peppa Pig feestartikelen voor u samengesteld. Onze diverse Pepa Pig feestversiering in de vorm van slingers, gepersonaliseerde banners, ballonnen, tafeldecoratie en nog veel meer zorgt voor een gezellige sfeer en vult de feestlocatie mooi op. Wacht niet langer en begin nu met alle voorbereidingen voor een onvergetelijk verjaardagsfeestje met onze super voordelige Peppa Pig feestspullen en deze originele Peppa Pig folie ballon.