Peppa Pig Cubez folie ballon
Peppa Pig Cubez folie ballon
Peppa Pig Cubez folie ballon. Uniek is deze folie ballon zeker te noemen. In tegenstelling tot de meeste andere ballonnen is deze niet rond maar vierkant wat als voordeel heeft dat deze door de a...

Artikelnummer

+ppg017-X0B

Verzendkosten

‚ā¨¬†2,20

Standaard Levertijd

Voor 15:00 besteld en betaald, vandaag verzonden.

‚ā¨¬†7,90
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 

Peppa Pig Cubez folie ballon.

Uniek is deze folie ballon zeker te noemen. In tegenstelling tot de meeste andere ballonnen is deze niet rond maar vierkant wat als voordeel heeft dat deze door de aparte vorm onmiddellijk opvalt. Deze originele ballon met aan maarliefst vier kanten prachtige afbeeldingen van jouw televisievriendjes Peppa, George, papa en mama pig en Susy het schaap uit de populaire serie Peppa Pig heeft een afmeting van 38x38x38 centimeter. De ballon is hervulbaar en kan zowel met helium als lucht gevuld worden. Heb je een feestje, ga je naar een feestje of op ziekenhuis bezoek dan scoor je altijd met deze speciale Peppa Pig Cubez ballon.
 

Prachtige en speciale ballonnen koopt u hier!

Voor elke gelegenheid hebben wij wel een passende folie ballon in ons ruime assortiment. Verschillende afmetingen van klein tot groot en diverse speciale zogeheten shape ballonnen in velerlei vormen verkopen wij tegen aantrekkelijk lage prijzen. Gaat u de folieballon vullen met lucht vergeet dan niet het handige ballonstokje voor een paar eurocent mee te bestellen. Als u de ballon wilt afvullen met helium bestel dan gelijk een heliumtank mee. Deze Peppa Pig Cubez folie ballon is een echte eyecatcher!