De Speelgoed Dokter

De speelgoeddokter is een bekende kinderserie, waarin een meisje samen met haar vrienden een speciale speelgoed dokterspraktijk leidt. De kinderserie maakt deel uit van Disney Junior en wordt wekelijks uitgezonden op NPO Zeppelin van AVROTROS. Op leuke en speelse wijze komen handige tips en onderwerpen als bacteriën, besmettelijkheid, hechtingen en fysiotherapie naar voren die vervolgens aan de kleine kijkers worden uitgelegd.

Het team staat onder leiding van een zes jarig meisje genaamd Doc, haar kennis over het verzorgen heeft ze overgenomen van haar moeder die in de mensenwereld een mensendokter is. Doc houdt de focus op het verzorgen van speelgoed en knuffels en krijgt hierbij hulp van haar vrienden Nellie, Lammie, Bibber en Stuffy. De praktijk bevindt zich in het plastic speelgoedhuis gelegen in de achtertuin.

Nellie is een uiterst vriendelijke paarskleurige nijlpaard knuffel. Zij draagt een zuster kostuum, en heeft als hoofdtaak de gasten te verwelkomen in de praktijk en hier voor orde te zorgen. Lammie is zoals de naam al aangeeft een wit lammetje, ze is de allerbeste vriendin van Doc en draagt een roze tutu. Haar taak is het team te motiveren doormiddel van knuffels en opbouwende woorden. Bibber is een pluche sneeuwpop die zicht continu zorgen maakt om zijn gezondheid. Hij vergeet bijvoorbeeld dat hij geen echte sneeuwpop is en is vervolgens bang dat hij kan gaan smelten. Tot slot is er nog Stuffy een driftige draken knuffel. Hij is van karakter onhandig en doet vaak alsof hij heel moedig is, echter is hij in werkelijkheid vaak bang en onzeker.

 

Wij hebben alles direct leverbaar!

Bij Maakmijnkindblij de kinderartikel specialist kunt u terecht voor de leukste kinderartikelen van Doc en haar vrienden. Maak van het kinderfeest een onvergetelijke herinnering met onze Speelgoed Dokter feestartikelen. De lunchpauze op school wordt extra speciaal met de leuke Speelgoed Dokter school artikelen. Verander de kinderkamer eenvoudig in de Speelgoed Dokter praktijk met de unieke slaapkamer items.