Slingers

Wanneer er sprake is van een kinderfeestje of verjaardag, mogen leuke slingers natuurlijk niet ontbreken. In de online feestwinkel van Maakmijnkindblij vindt u een brede collectie feestslingers voor kinderen, waarmee u elke huiskamer in een handomdraai kunt omtoveren tot een feestelijke omgeving.
Bijzonder aan onze slingers is dat ze allemaal gewijd zijn aan een uniek thema: een populair televisievriendje van uw kind. Het betreft unieke licentie producten die in andere feestwinkels moeilijk te verkrijgen zijn en waar u uw kind oprecht blij mee maakt. Zo staat uw kinderfeestje of verjaardag geheel in het teken van het favoriete TV-vriendje van uw kind.

Verjaardag slingers gezocht?

Veel ouders versieren het huis tijdens de verjaardag van hun kinderen elke keer op dezelfde wijze. Dit is natuurlijk goed bedoeld, maar speelt niet in op de ontwikkeling van opgroeiende kinderen. Naarmate een kind ouder wordt, veranderen zijn of haar voorkeuren. Slingers die 5 jaar geleden nog cool waren, zijn inmiddels alweer erg achterhaald op een kinderfeestje!
Het is daarom veel leuker voor uw kind wanneer u kiest voor feestversiering die is gewijd aan zijn of haar meest geliefde televisievriendjes. Zo weet u zeker dat de slingers en andere decoratie altijd in de smaak vallen en beschikt u meteen voor een leuk thema om het feestje aan op te hangen. Rondkijken in de verschillende categorieën van onze feestwinkel is dan ook heel inspirerend.

visibility

Brandweerman Sam HAPPY BIRTHDAY feestslinger

Brandweerman Sam HAPPY BIRTHDAY slinger Een echte HAPPY BIRTHDAY slinger op het themafeest  van Sam de Brandweerman mag natuurlijk...

3,79

visibility

De Speelgoed Dokter feestslinger of vlaggenlijn

De Speelgoed Dokter feestslinger of vlaggenlijn. Vlaggenlijn heeft een lengte van 230cm en is gemaakt van plastic.  

2,79

visibility

Disney Cars feestslinger of vlaggenlijn Ice

Disney Cars feestslinger of vlaggenlijn Ice. Vlaggenlijn heeft een lengte van 230cm en is gemaakt van plastic.  

2,95

visibility

Disney Frozen vlaggenlijn Noorderlicht

Disney Frozen vlaggenlijn Deze kleurrijke Frozen feestslinger of vlaggenlijn uit de collectie Noorderlicht maakt de versiering van de...

2,95

24%
visibility

Disney Planes happy birthday slinger

Disney Planes happy birthday slinger. Deze leuke slinger met letter grootte van 11cm heeft een lengte van 190cm. De slinger...

3,89

2,95

visibility

Sofia het Prinsesje feestslinger of vlaggenlijn

Sofia het Prinsesje feestslinger of vlaggenlijn. Vlaggenlijn heeft een lengte van 230cm en is gemaakt van plastic.  

3,49

visibility

Star Wars The Force Awakens vlaggenlijn

Star Wars The Force Awakens feestslinger of vlaggenlijn. Vlaggenlijn heeft een lengte van 230cm en is gemaakt van plastic.  

2,75

visibility

The Avengers Power feestslinger of vlaggenlijn

The Avengers feestslinger of vlaggenlijn uit de collectie Power. Vlaggenlijn heeft een lengte van 230cm en is gemaakt van...

2,95

Verschillende soorten feestslingers voor jongens en meisjes

Slingers behoren tot de meest geliefde decoratie op een kinderfeestje. Het is bovendien een goedkope manier van feestversiering, want met het ophangen van enkele slingers ziet het hele huis er al snel feestelijk uit. Maakmijnkindblij biedt u uiteenlopende feestslingers waar u zowel jongens als meisjes echt blij mee kunt maken.
Onze populaire Disney Frozen feestslinger kit doet het bijvoorbeeld goed op elk kinderfeestje. Zoekt u slingers die bij uitstek geschikt zijn voor jongens? Dan is de Brandweerman Sam HAPPY BIRTHDAY slinger altijd een veilige keuze. Wilt u juist slingers voor een typisch meisjesfeestje? Met de Disney Princess feestslinger of vlaggenlijn gaat u nooit de mist in.

Slingers bestellen voor verjaardag of kinderfeestje

De feestslingers in de webshop van Maakmijnkindblij zijn verkrijgbaar in uiteenlopende soorten en maten. Of u nu witte, blauwe, paars, roze, zilveren of gouden slingers wilt: onze feestslingers staan in het teken van specifieke thema’s en dragen de bijbehorende, vrolijke kleuren. Uiteraard zijn al onze slingers gemaakt van kwalitatieve materialen en bent u verzekerd van een snelle levering.

Natuurlijk hebben wij naast slingers nog vele andere feestartikelen op onze website. Kijk op uw gemak rond om passende kinderfeestartikelen bij uw slingers uit te zoeken. Heeft u vragen over onze dienstverlening of wilt u aanvullende informatie over producten? Bel ons dan vrijblijvend op 053-4308474 of neem contact op met onze klantenservice.