Gepersonaliseerde vlaggenlijn Super Mario thema lint kleur
Gepersonaliseerde vlaggenlijn Super Mario thema lint kleur
Gepersonaliseerde vlaggenlijn Super Mario thema 200 gr papier
Gepersonaliseerde vlaggenlijn Super Mario thema. Is er een Super Mario themafeest in aantocht dan mogen natuurlijk bijpassende Super Mario vlaggenlijnen niet ontbreken. Kriskras door...

Artikelnummer

+mar240-K0

Verzendkosten

€ 4,95

Standaard Levertijd

Voor 12:00 besteld en betaald, vandaag verzonden.

€ 9,79
Prijs per stuk

Voorraad :

UW BESTANDEN & TEKST TOEVOEGEN

GEWENSTE AFBEELDING
GEWENSTE EXTRA AFBEELDING (+3,00)
Aantal: 
Bestellen
 

Gepersonaliseerde vlaggenlijn Super Mario thema.

Is er een Super Mario themafeest in aantocht dan mogen natuurlijk bijpassende Super Mario vlaggenlijnen niet ontbreken. Kriskras door de feestruimte opgehangen zijn dit de eerste versieringen die de feestvierders zullen zien. Bij Maakmijnkindblij bestelt u eenvoudig en voordelig unieke Super Mario vlaggenlijnen die ook nog eens aan beide kanten gepersonaliseerd kunnen worden met tekst en eventueel eigen afbeelding. Door de mogelijkheid om uw eigen afbeeldingen te gebruiken creëert u zelf unieke Super Mario vlaggetjes met een persoonlijke tint die perfect aansluiten bij de Super Mario feestartikelen uit ons assortiment en maken het Mario themafeest tot een onvergetelijke dag.

De feestslinger heeft een totale lengte van 6 meter en bestaat uit een 6mm breed Grosgrain lint met 16 vlaggetjes die elk een afmeting hebben van 18x25 centimeter. De vlaggetjes zijn dubbelzijdig en full colour gedrukt op 200 grams papier. Alle 16 vlaggetjes worden gepersonaliseerd met dezelfde tekst en de door u gekozen afbeelding. Wel is het mogelijk om tegen een gering bedrag extra een foto van uw kind op 8 vlaggetjes te plaatsen. Deze optie vind u in het keuze menu. Voor het ophangen van de slinger hebben wij gekozen voor geweven Grosgrain lint. Dit lint is zeer stevig en u kunt kiezen uit verschillende kleuren passend bij het thema dat u heeft uitgezocht, bijvoorbeeld rood of blauw.

Hoe maak ik mijn eigen vlaggenlijn?

Uw eigen vlaggenlijn maken gaat heel eenvoudig.

  • Voeg de afbeelding toe die u wilt gebruiken. (Heeft u geen eigen afbeelding kunt u ook voor het voorbeeld kiezen)
  • Voeg een naam of tekst toe voor de bovenzijde van de vlaggenlijn. (maximaal 15 karakters)
  • Wilt u ook de foto van uw kind op de vlag kies dan optie extra afbeelding (+3,00).

* Let op: Wij kunnen alleen tekst met letters uit het Nederlands alfabet verwerken.

Wat gaat u ontvangen?

U ontvangt 6 meter Grosgrain lint in de kleur naar keuze en 16 vlaggetjes die elk 2 gaatjes hebben waardoor u simpel het lint door heen kunt voeren. Het voordeel hiervan is dat U zelf de tussenruimte kunt bepalen mocht de slinger ingekort moeten worden en u hierdoor geen vlaggetjes verliest.

Goedkeuring per email?

Als u het artikel eerst wilt controleren, voordat wij het afdrukken kunt u kiezen voor de optie "Ja (wij wachten met drukken)" dan gaan wij pas aan de slag als wij uw goedkeuring hebben ontvangen. Heeft u haast en bestelt u op het laatste moment houdt dan uw postvak in de gaten en vermeld uw telefoonnummer, zodat wij u ook telefonisch kunnen bereiken. Heeft u vertrouwen in onze deskundigheid vink dan de optie "Nee, ik vertrouw op jullie deskundigheid" aan, zodat wij direct voor u aan de slag kunnen gaan en u zeker bent dat het artikel dezelfde dag nog word verzonden.

Om uw bestelling dezelfde werkdag (ma-vr) nog te kunnen verwerken moet deze inclusief bestanden voor 12:00 bij ons zijn ontvangen. U bent als klant altijd zelf verantwoordelijk voor de aangeleverde bestanden. Mochten wij constateren dat een afbeelding niet geschikt is nemen wij contact met u op, het is dan handig als u bij het plaatsen van de bestelling wel uw telefoonnummer vermeld.

*Gepersonaliseerde artikelen kunnen niet geretourneerd worden.