vlag algemeen vlag voorbeeld Kleuren lint
vlag algemeen vlag voorbeeld Kleuren lint
Gepersonaliseerde vlaggenlijn eigen ontwerp met 1 afbeelding - 200gr papier
Gepersonaliseerde vlaggenlijn eigen ontwerp met 1 afbeelding. Als er wat te vieren valt dan mogen bijpassende vlaggenlijnen natuurlijk niet ontbreken. Kriskras door de...

Artikelnummer

+ov659-K0

Verzendkosten

€ 4,95

Standaard Levertijd

Voor 12:00 besteld en betaald, vandaag verzonden.

€ 9,79
Prijs per stuk

Voorraad :

UW BESTANDEN & TEKST TOEVOEGEN

AFBEELDING - PLAATJE VLAG 1
Aantal: 
Bestellen
 

Gepersonaliseerde vlaggenlijn eigen ontwerp met 1 afbeelding.

Als er wat te vieren valt dan mogen bijpassende vlaggenlijnen natuurlijk niet ontbreken. Kriskras door de feestruimte opgehangen zijn dit de eerste versieringen die de feestvierders zullen zien. Bij Maakmijnkindblij bestelt u eenvoudig en voordelig unieke door uzelf ontworpen vlaggenlijnen die ook nog eens aan beide kanten gepersonaliseerd kunnen worden met tekst en foto of afbeelding. Door de mogelijkheid om uw eigen afbeeldingen te gebruiken creëert u zelf originele vlaggetjes met een persoonlijke tint die perfect aansluiten bij elke feestgelegeheid en maken het feest tot een onvergetelijke dag. Alle 16 vlaggetjes worden gepersonaliseerd met dezelfde tekst en foto of afbeelding.

De feestslinger heeft een totale lengte van 6 meter en bestaat uit een 6mm breed Grosgrain lint met 16 vlaggetjes die elk een afmeting hebben van 18x25 centimeter. De vlaggetjes worden dubbelzijdig en full colour gedrukt op 200 grams papier. Voor het ophangen van de slinger hebben wij gekozen voor geweven Grosgrain lint. Dit lint is zeer stevig en u kunt kiezen uit verschillende kleuren passend bij het thema waarvoor het bedoelt is. Wordt er iemand 50 jaar, is er een vrijgezellenfeest, trouwerij, geboorte van een kind of ben je fan van een voetbalclub of artiest het maakt allemaal niet uit, alles is mogelijk!

Hoe maak ik mijn eigen vlaggenlijn?

Uw eigen vlaggenlijn maken gaat heel eenvoudig.

  • Voeg de afbeeldingen of foto's toe die u wilt gebruiken. 
  • Voeg een naam of tekst toe voor de bovenzijde van de vlaggen. (maximaal 15 karakters)

* Let op: Wij kunnen alleen tekst met letters uit het Nederlands alfabet verwerken.

Meerdere nodig?

Bij meerdere vlaggenlijnen met het zelfde ontwerp is de staffelkorting actief.
Kijk hierboven naast omschrijving voor de korting.

Wat gaat u ontvangen?

U ontvangt 6 meter Grosgrain lint in de kleur naar keuze en 16 vlaggetjes die elk 2 gaatjes hebben waardoor u simpel het lint door heen kunt voeren. Het voordeel hiervan is dat U zelf de tussenruimte kunt bepalen mocht de slinger ingekort moeten worden en u hierdoor geen vlaggetjes verliest.


Om uw bestelling dezelfde werkdag (ma-vr) nog te kunnen verwerken moet deze inclusief bestanden voor 12:00 bij ons zijn ontvangen. U bent als klant altijd zelf verantwoordelijk voor de aangeleverde bestanden. Mochten wij constateren dat een afbeelding niet geschikt is nemen wij contact met u op, het is dan handig als u bij het plaatsen van de bestelling wel uw telefoonnummer vermeld.

*Gepersonaliseerde artikelen kunnen niet geretourneerd worden.