Dekbedovertrek 140x200

Bent u op zoek naar leuke kindercadeaus? Bekijk dan eens het ruime aanbod kinderdekbedovertrekken in de webwinkel van Maakmijnkindblij. Met name een dekbedovertrek 140x200 cm is zeer geliefd onder onze klanten met een kind. Natuurlijk zijn onze luxe dekbedovertrekken ook beschikbaar in vele andere formaten.
Elk dekbedovertrek bij Maakmijnkindblij staat geheel in het thema van een populair figuurtje dat uw kinderen kennen van televisie. Elk kind heeft wel een held of een heldin uit een favoriete tekenfilm. Met een goedkoop dekbedovertrek van 140x200 cm kunt u uw kind dan ook blij verrassen. Niet voor niets worden onze kinderdekbedovertrekken door veel ouders gezien als originele kindercadeaus.

Thomas de Trein dekbedovertrek 140x200 cm voor jongens

Thomas de Trein is een bekend televisieprogramma voor kinderen en houdt met name jongetjes talloze uren aan de buis gekluisterd. Jongens kunnen werkelijk geen genoeg krijgen van de avonturen van het hoofdpersonage. Ons assortiment bevat daarom diverse Thomas de Trein artikelen, zoals kleding, schoolspulletjes, puzzels, spelletjes, feest artikelen en natuurlijk ook dekbedovertrekken.
Uit ervaring weten wij dat de meeste ouders op zoek zijn naar een Thomas de Trein dekbedovertrek 140x200 cm voor hun zoontje. Ons mooi afgewerkte Thomas de Trein dekbedovertrek Number One voldoet precies aan die eisen. Dit dekbed is bovendien tweezijdig bedrukt met verschillende prints, waardoor het uw kind niet snel gaat vervelen!

visibility

Blaze en de Monsterwielen dekbedovertrek

Blaze en de Monsterwielen 1 persoons dekbedovertrek met bijpassend kussensloop. Dekbedovertrek heeft een afmeting van 135x200cm,...

19,90

visibility

Disney Jake en de nooitgedachtland piraten dekbedovertrek II

Disney Jake and the Neverland pirates 1 persoons dekbedovertrek met bijpassend kussensloop. ...

19,90

67%
visibility

Inside Out dekbedovertrek met fotoprint OP=OP!

Disney Inside Out 1 persoons dekbedovertrek met bijpassend kussensloop. Deze kwalitatieve Inside Out dekenhoes heeft een afmeting...

29,95

9,95

17%
visibility

Verschrikkelijke ikke dekbedovertrek Minion Mania

Verschrikkelijke ikke 1 persoons dekbedovertrek met bijpassende kussensloop. Dekbedovertrek heeft een afmeting van 137x198cm,...

29,95

24,95

Goedkoop dekbedovertrek Disney Frozen voor meisjes

Natuurlijk denken we bij Maakmijnkindblij niet alleen aan de wensen van jongens, maar hebben we ook talloze leuke kindercadeautjes voor meisjes. Veel meisjes houden van items zoals een lampenkap, muurdecoratie en bestek sets van hun favoriete televisievriendjes. Maar zoals bij alle kinderen het geval is, scoren ook onze dekbedovertrekken uitermate goed bij meisjes.
Wat bijvoorbeeld te denken van ons populaire Frozen Family dekbedovertrek?
Dit is een goedkoop dekbedovertrek dat voor 50% bestaat uit katoen en voor 50% uit polyester. Standaard wordt bij dit leuke dekbedovertrek een bijpassend kussensloop geleverd. Zo kan uw kindje genieten van prachtig beddengoed waar ze nog meerdere jaren plezier aan kan beleven.

Luxe dekbedovertrekken 140x200 als kindercadeau

Natuurlijk hebben we nog lang niet alle goedkope dekbedovertrekken op onze website genoemd. Ook van geliefde televisiefiguren zoals Disney Cars, Paw Patrol en Teenage Mutant Ninja Turtles bieden wij luxe dekbedovertrekken in het populaire kinderformaat van rond de 140 x 200 cm aan. Zo vindt u altijd een goedkoop dekbedovertrek waar uw kind echt blij van wordt.

De kinderdekbedovertrekken in de webshop van Maakmijnkindblij worden alleen gemaakt van kwalitatieve materialen. Dit geldt ook voor onze goedkope dekbedovertrekken. Heeft u aanvullende vragen of wilt u meer informatie over een specifiek product? Neem dan contact op via ons contactformulier of bel naar 053-4308474.