Het is tijd om te gaan slapen, maar uw kind wil liever spelen. Het is een scenario dat elke ouder bekend in de oren klinkt. Een extra stimulans geeft vaak net dat extra zetje om uw kind uit eigen beweging zijn of haar warme bedje op te laten zoeken. Die stimulans vindt u bij Maakmijnkindblij, in de vorm van leuke slaapkamer artikelen die slapen tot een waar feestje maken!

Kinderkamer in een nieuw jasje steken

De slaapkamer is voor uw kind zoveel meer dan alleen de ruimte waar geslapen wordt. De kinderkamer is veelzijdig en wordt gebruikt om te spelen, te ontspannen, huiswerk te maken en natuurlijk ook te slapen. Deze centrale plek in huis vormt een belangrijk onderdeel in de belevingswereld van uw kind en mag daarom best aan zijn of haar wensen worden aangepast.

Dat kan op verschillende manieren. De eerste stap is het aanpassen van de uitstraling van de kinderkamer. Als uw kind een bepaalde leeftijd bereikt, is dat behang wat oorspronkelijk bedoeld was voor de babykamer immers sterk verouderd. Een simpele stap die een groot verschil maakt, is daarom om de wanden van de slaapkamer in een nieuw jasje te steken.

Dat kan bij Maakmijnkindblij heel makkelijk en voordelig. Bestel bijvoorbeeld ons Blaze en de Monsterwielen behang om de kamer van uw zoontje in een handomdraai om te toveren tot het decor van zijn favoriete kinderserie. Of maak uw dochtertje blij met deze prachtige XXXL Hello Kitty muurposter, die groot genoeg is voor het bekleden van een complete wand.

Leuke accessoires met praktische meerwaarde

Naast het behang, zijn er natuurlijk meer zaken die u kunt veranderen in de kinderkamer. Een simpel vloerkleed of een leuke wandlamp; het zijn elementen die optisch al direct een groot verschil maken in de ruimte. Ook accessoires zoals muurstickers zijn een makkelijke manier om de slaapkamer een geheel eigen karakter te geven en uw kind aangenaam te verrassen.

Voor veel meisjes gaat er niets boven Disney Frozen en dit grote vloerkleed van Anna en Elsa is dan ook de ideale bedvoorlegger voor uw dochtertje. Wilt u de kamer van uw zoontje een extra impuls geven? Dan zal deze coole Batman wandlamp absoluut in de smaak vallen. 

Zoals u ziet combineren de artikelen van Maakmijnkindblij een op uw kind gerichte uitstraling met een grote praktische meerwaarde. Dat komt goed van pas! Ga op onze website direct naar de favoriete film of serie van uw kind en bekijk op uw gemak de bijbehorende slaapkamer artikelen. Advies nodig? Maak gebruik van onze handige chatfunctie!

 
  Maakmijnkindblij     30-04-2017 13:40     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.