Van kleins af aan zoekt u het dekbed voor uw zoontje uit. Maar tijden veranderen en er komt een dag hij zelf zijn wensen kenbaar maakt. Uw zorgvuldig uitgekozen designdekbed kan de deur uit en maakt plaats voor een kinderfavoriet: een stoer dekbedovertrek van Batman, Thomas de Trein of Jake en de Nooitgedachtland piraten!

Batman dekbedovertrek: klassieker in jongenskamers

Sinds jaar en dag een klassieker in jongenskamers is natuurlijk het Batman dekbedovertrek. Deze iconische held dient als inspiratiebron voor kinderkleding, speelgoed en uiteenlopende kinderkamerartikelen. Op zijn verjaardag kunt u uw zoontje dan ook met weinig leukere cadeaus verrassen.

Een van de populairste dekbedovertrekken onder jongens is zonder twijfel ons Batman dekbedovertrek van 100% katoen. Met afmetingen van 140 x 200 centimeter en een bijpassend kussensloop van 70 x 90 centimeter valt dit overtrek op door de mooie kleuren en het grote, opvallende Batman logo. Met twee verschillende prints kunt u het dekbedovertrek afwisselen voor eindeloze variatie.

Thomas de Trein: het ideale dekbed voor de kleintjes

Is uw zoontje nog iets jonger? Dan is de kans groot dat hij de voorkeur geeft aan andere televisiekaraktertjes zoals Thomas de Trein. Deze geliefde kinderserie gaat over de vrolijke stoomlocomotief Thomas die tal van avonturen beleeft met zijn vriendjes. De vrolijk gekleurde treinen zorgen voor artikelen die het ideale decor vormen in elke kinderkamer.

Een goed voorbeeld daarvan is dit leuke Thomas de Trein dekbedovertrek met dubbelzijdige print. De voorzijde van het overtrek (met Thomas) laat zich uitstekend combineren met het kussensloop (met Percy, James en Henry) en kan naar hartenlust worden afgewisseld met de andere zijde. De praktische ritssluiting zorgt ervoor dat uw kind altijd comfortabel ligt.

Betaalbaar dekbed van Jake en de Nooitgedachtland piraten

Heeft u een iets beperkter budget, maar is uw kind fan van Jake en de Nooitgedachtland piraten? Dat komt goed uit, want dit betaalbare jongens dekbedovertrek zorgt ervoor dat u uw zoontje kunt verblijden met een prachtig cadeau voor op zijn kamer. Natuurlijk is hoofdpersoon Jake prominent afgebeeld op zowel het overtrek als kussensloop!

Met afmetingen van 135 x 200 centimeter (dekbedovertrek) en 48 x 74 centimeter (kussensloop) is deze set bij uitstek geschikt voor het gemiddelde jongensbed en is uw zoontje verzekerd van een comfortabele nachtrust. Ondanks de lage prijs, is ook dit dekbed tweezijdig bedrukt voor langdurige variatie. 
 
  Maakmijnkindblij     11-06-2017 20:45     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.