In de zoektocht naar een leuk kinderdekbedovertrek voor hun dochtertje, zien veel ouders door de bomen het bos niet meer. Kinderdekbedovertrekken zijn er immers in vele soorten en maten, waarbij prijs, stijl en kwaliteit sterk variëren. Bij Maakmijnkindblij richten we ons daarom alleen op meisjes dekbedovertrekken die betaalbaar, hip en van hoge kwaliteit zijn.

Paw Patrol dekbedovertrek voor meisjes

Het woord is gevallen: hip. Voor u als ouder is het wellicht een minder belangrijk aspect, maar voor uw dochtertje is het misschien wel het voornaamste criterium. Als kind wil zij geen saai, effen dekbedovertrek, maar een product met een mooie print dat haar doet denken aan haar favoriete tekenfilmkaraktertjes die ze dagelijks op televisie ziet.

In dat opzicht kunt u zich aan een Paw Patrol dekbedovertrek geen buil vallen. Bij Maakmijnkindblij bieden we u de keuze uit een ruim aanbod van deze prachtige dekbedovertrekken, waardoor er altijd wel een overtrek is waarmee u uw dochtertje blij kunt verrassen. Bijkomend voordeel is dat Paw Patrol ook door veel jongetjes gekeken wordt en het product daarmee ook prima geschikt is voor uw zoontje.

Prachtig Princess dekbedovertrek voor meisjes

In tegenstelling tot Paw Patrol, is Disney Princess een franchise die voornamelijk is gericht op meisjes. Legendarische televisiefiguurtjes zoals Assepoester, Sneeuwwitje, Belle, Mulan, Pocahontas en Rapunzel maken allen onderdeel uit van de originele line-up en zijn al jarenlang favorieten onder meisjes. Een kinderdekbedovertrek in dit thema is dan ook een garantie voor succes.

Of u nu een goedkoop hoeslaken wilt van 100% katoen of een eenpersoons dekbedovertrek inclusief kussensloop; in de webshop van Maakmijnkindblij bent u aan het juiste adres. Veel van onze prinsessendekbedovertrekken kunt u ook dubbelzijdig bedrukt bestellen, voor nog langer plezier ervan. Klik hier om onze gevarieerde collectie Disney Princess dekbedovertrekken te bekijken.

Disney Tinkerbell dekbedovertrek voor meisjes

Naast Paw Patrol en Disney Princess, mag één naam niet ontbreken in onze line-up van de populairste dekbedovertrekken voor meisjes. Disney Tinkerbell behoort tot de favoriete filmkaraktertjes van meisjes en ook onze slaapkamerartikelen in dit thema zijn dan ook zeer geliefd. Met name de dekbedovertrekken vinden in onze webwinkel gretig aftrek.

Onze hoeslakens en overtrekken in deze categorie zijn gebaseerd op de originele film uit 2008 en het hoofdpersonage, Tinker Bell, komt dan ook prominent in de prints van deze artikelen terug. Zoals gewoonlijk bent u bij ons verzekerd van de beste kwaliteit én een hele betaalbare prijs. Kijk op uw gemak rond in onze shop en verras uw dochtertje met een fonkelnieuw dekbedovertrek.
 
  Maakmijnkindblij     09-09-2017 17:07     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.