Muurstickers zijn waarschijnlijk de voordeligste én leukste manier om een kinderkamer snel van een geheel nieuwe uitstraling te voorzien. Ze zijn snel te bevestigen, makkelijk te herplaatsen en zijn bij Maakmijnkindblij verkrijgbaar in een diversiteit van thema’s. Wilt u uw kind blij maken? Overweeg dan eens een van onderstaande nieuw binnengekomen muursticker sets.

Paw Patrol muurstickers in Jungle-thema

Paw Patrol is een van de populairste kinderseries en dat is duidelijk merkbaar in de vraag naar bijbehorende artikelen. Zeven pups spelen een belangrijke rol in de serie en elke pup heeft fans onder kinderen. Veel jongetjes geven bijvoorbeeld de voorkeur aan karakters zoals Ryder en Marshall, terwijl meisjes geen genoeg kunnen krijgen van Skye en Everest.

Gelukkig zijn al deze televisiekaraktertjes ruimschoots vertegenwoordigd binnen het productaanbod van Maakmijnkindblij. In ons Paw Patrol assortiment vindt u bijvoorbeeld deze nieuw binnengekomen muursticker set in uniek jungle-thema. Zoals u van ons gewend bent natuurlijk geheel zelfklevend en eventueel makkelijk herplaatsbaar.

Inside Out unieke zomerdeal

Hoewel we bij Maakmijnkindblij veel licentie artikelen verkopen van karaktertjes uit televisieseries, besteden we evenveel aandacht aan kinderfilms. Inside Out is een voorbeeld van een nog redelijk recente kinderfilm die met name onder meisjes veel populariteit geniet. Natuurlijk kunt u in onze webwinkel daarom terecht voor een uitgebreid assortiment.

Nieuw binnengekomen en ook meteen een zomerdeal is bijvoorbeeld deze unieke combinatie van een dekbedovertrek en muursticker set. Met meer dan 50% korting op de originele prijs ontvangt u een eenpersoons dekbedovertrek met bijpassend kussensloop en een prachtige muursticker set bestaande uit maar liefst 27 delen. Daar zult u uw dochtertje blij mee verrassen!

Achtdelige wanddecoratie set van pyamahelden

Zoekt u artikelen die bij zowel jongetjes als meisjes in de smaak vallen? Zoek dan niet verder, want P J Masks is de televisieserie die aan al uw wensen voldoet. Ook van deze serie vindt u bij Maakmijnkindblij een breed aanbod licentie artikelen, waarmee u uw kind een geweldig verjaardagsfeestje bezorgt of de kinderkamer geheel transformeert.

Nieuw binnengekomen is bijvoorbeeld deze P J Masks wanddecoratie set, die de favoriete pyamahelden van uw kind op hoogwaardig vinyl afbeeldt. De 8 prachtige wandstickers hebben afmetingen variërend van 7 x 7 centimeter tot 24 x 20 centimeter en beschadigen de ondergrond bij plaatsing niet. Probleemloos te bevestigen op zowel muren, meubels, ramen als deuren.
 
  Maakmijnkindblij     24-09-2017 13:23     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.