Sommige kinderfilms bereiken enkele jaren na uitkomst een welhaast legendarische status. We mogen rustig stellen dat Disney Frozen ook tot deze titels behoort. Deze waanzinnig geliefde animatiefilm stamt inmiddels uit 2013, maar heeft aan populariteit nog altijd niets ingeboet. En goed nieuws voor de jonge fans: in 2019 wordt Frozen 2 uitgebracht!

Unieke licentie artikelen van Disney Frozen

Hoewel de ware liefhebbers dus nog even geduld moeten betrachten, valt er in de Frozen franchise nog altijd genoeg te beleven. Zo zijn er in Disneyparken over de hele wereld attracties gewijd aan het thema en zijn er in tal van winkels spelletjes, boeken en kleding te verkrijgen. Omdat meerdere partijen proberen mee te liften op het grote succes, betreffen het niet altijd licentie artikelen.

Het productaanbod van Maakmijnkindblij is een uitzondering op deze regel. Zoals u weet verkopen wij alleen unieke licentie artikelen van de allerleukste televisie- en filmkaraktertjes. Niet alleen zijn deze veiliger en mooier, ook beleeft uw kind er door de hoge kwaliteit gedurende langere tijd plezier aan. En dat is waar u het uiteindelijk allemaal voor doet.

Leuk Frozen cadeau voor uw zoontje of dochtertje

Als u op zoek bent naar een mooi Frozen cadeau om de wachttijd tot de volgende film te overbruggen, bent u in onze webwinkel dan ook aan het juiste adres. Van dekbedovertrekken voor jongens en meisjes tot handige schoolspulletjes en van prachtige kinderkamer artikelen tot de leukste spelletjes; in onze webshop vindt u het allemaal.

Is uw zoontje of dochtertje fan van een specifiek karakter uit de film? Daar houden wij uiteraard ook rekening mee, bijvoorbeeld met onze speciale categorie Frozen Elsa artikelen die met name bij meisjes bijzonder goed in de smaak valt. En wat te denken van onze Frozen Olaf producten – wedden dat u uw zoontje er blij mee maakt?

Verjaardag in Frozen-thema

Een mooi Frozen cadeau vormt de ultieme verrassing waarmee u een grote glimlach op het gezicht van uw kind tovert. Maar niet alleen uw eigen zoontje of dochtertje, ook andere kinderen maakt u er blij mee. Bijvoorbeeld bij het geven van een kinderfeestje, want daarvoor zijn onze Frozen verjaardag artikelen uitermate geschikt.

U merkt het al; bij Maakmijnkindblij vindt u vrijwel elk denkbaar product op het gebied van Disney Frozen. Het ideale cadeau voor uw kind of een handige manier om de kinderkamer mooier te maken én van meer comfort te voorzien. Bijkomend voordeel – de producten in onze webshop zijn ook nog eens zeer aantrekkelijk geprijsd! Bekijk daarom direct onze nieuwste Frozen artikelen en sla uw slag.
  Maakmijnkindblij     20-10-2017 21:07     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.