Het lijkt nog zo kort geleden dat u de kamer van uw kind van een nieuwe inrichting en kleuren voorzag. Maar de tijd vliegt en inmiddels heeft uw kind toch echt behoefte aan een kamer die beter past bij zijn of haar leeftijd. Gelukkig is de kinderkamer opknappen zeker geen vervelende klus, want met de accessoires van Maakmijnkindblij doet u het snel, goedkoop en eenvoudig.

Een nieuwe look voor de kinderkamer creëren

Hoewel u voor een groot deel van de inrichting van de kinderkamer bij Maakmijnkindblij terecht kunt, zijn er uiteraard een aantal zaken waar u bij de bouwmarkt beter af bent. Zo verkopen wij bijvoorbeeld geen kasten, terwijl deze toch een belangrijke rol spelen in de kamer van een opgroeiend kind. Een grote kledingkast is bepaald geen overbodige luxe als uw zoontje of dochtertje eenmaal ouder wordt.

Wilt u de kinderkamer daarnaast van een compleet andere uitstraling voorzien? Dan is een simpele oplossing om de muren te verven. Vraag ook zeker aan uw kind welke kleuren zijn of haar voorkeur hebben. De door u gekozen kleuren kunnen nog zo trendy zijn – uw kind moet dagelijks in de kamer slapen en studeren!

Transformeer een ruimte met behang en muurstickers

Gelukkig zijn er vooral een heleboel zaken in de kinderkamer waarvoor u wél bij Maakmijnkindblij terecht kunt. Want veel leuker nog dan verven, is het behangen van de muren in de kamer van uw kind. In onze webshop vindt u tal van verschillende behangsoorten, waarmee u een complete wand omtovert in een afbeelding van het favoriete thema van uw kind.

Natuurlijk zijn dergelijke grote gebaren niet altijd noodzakelijk. Een simpele behangrand is niet alleen een goedkopere optie, maar blijkt vaak meer dan voldoende om een muur een compleet andere look te geven. Ook muurstickers zijn in veel gevallen een uitstekend idee om een balans te vinden tussen uw gewenste uitstraling en de wensen van uw kind.

De leukste accessoires voor in de kinderkamer

Als u eenmaal een solide basis heeft gelegd in de vorm van wanden en vloeren, begint het echt leuke werk. U kunt de kamer inrichten met talloze leuke accessoires die er niet alleen prachtig uitzien, maar waarin uw kind ook jarenlang plezier beleeft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een comfortabel kussen, een placemat voor op het bureau of een leuke racebaan speelset.

Maar bij Maakmijnkindblij zijn er nog veel meer mogelijkheden. Verras uw kind bijvoorbeeld met een fonkelnieuw dekbedovertrek, een prachtig nachtlampje of een leuke wandklok voor in de kinderkamer. Natuurlijk allemaal in het thema van het favoriete televisiekaraktertje van uw kind. Wedden dat de transformatie van de kinderkamer een doorslaand succes wordt?
 
  Maakmijnkindblij     22-07-2017 17:01     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.