Weinig kindercadeaus weten een grote praktische meerwaarde te combineren met een blij verrast kind. Een van deze cadeaus is een dekbedovertrek en dan in het bijzonder een variant met een leuke print. Zo weet u zeker dat uw kind comfortabel slaapt én dat het overtrek jarenlang met veel plezier wordt gebruikt. Hieronder noemen we de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van een leuk kinderdekbedovertrek.

Hygiëne en gebruiksgemak

Een leuk dekbedovertrek voor kinderen moet aan verschillende voorwaarden voldoen. Allereerst is het van belang dat het overtrek is gemaakt van een goed ademende stof die makkelijk vocht opneemt. Dit zorgt niet alleen voor een comfortabele nachtrust voor uw kind, maar is ook vanuit hygiënisch oogpunt een voordeel.

Daarnaast is van belang dat het kinderdekbedovertrek gemaakt is van een stof die makkelijk is in gebruik. Niet alleen moet het overtrek bij voorkeur wasbaar zijn op hoge temperaturen, maar ook is het prettig als het nagenoeg strijkvrij is nadat het uit de wasmachine nat is opgehangen. Dit lijken kleine dingen, maar in het dagelijks gebruik maken ze een groot verschil.

Comfort en uiterlijk

Ook niet onbelangrijk: het comfort van een dekbedovertrek voor uw kind. Smaken verschillen en dat geldt ook op het gebied van dekbedovertrekken. Een materiaal als flanel voelt bijvoorbeeld heel zacht aan, terwijl linnen zich kenmerkt door een wat stugger en ruwer karakter. Wat het fijnst ligt, is mede afhankelijk van de voorkeur van uw kind.

Ook een kwestie van smaak is de print van het kinderdekbedovertrek. Jongens vinden over het algemeen andere prints leuk dan meisjes, maar één ding hebben alle populaire prints in onze webshop gemeen: ze zijn vrolijk en beelden de favoriete televisiekaraktertjes van kinderen op mooie wijze af. Van elke kinderserie en -film heeft Maakmijnkindblij wel een passend overtrek.

Maatvoering en prijs

Vanuit praktisch oogpunt zijn ook de afmetingen van een dekbedovertrek niet onbelangrijk. Niet elk kinderbed is hetzelfde en daarom is het van belang dat het overtrek overeenkomt met de maten van het bed van uw kind. De maatvoeringen van overtrekken in de webshop van Maakmijnkindblij is altijd afgestemd op de meest gangbare formaten van kinderbedden.

Het laatste maar zeker niet minst belangrijke aspect bij een kinderdekbedovertrek, is uiteraard de prijs. Bij Maakmijnkindblij vindt u niet alleen voordelig geprijsde dekbedovertrekken, maar bespaart u ook op andere manieren geld. Zo gaan onze kwalitatief hoogwaardige overtrekken lange tijd mee en kunt u kiezen voor dubbelzijdige prints voor twee keer zo lang plezier bij uw kind.
Bekijk direct op uw gemak het uitgebreide aanbod in onze webshop.
 
  Maakmijnkindblij     18-11-2017 14:18     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.