Bezig met laden...
52%
visibility
shopping_cart

Verschrikkelijke ikke Dry Erase muurstickers

28,95

13,95

Een Verschrikkelijke Ikke kinderkamer

Verschrikkelijke Ikke is een reeks animatiefilms bestaande uit een viertal succesvolle bioscoopfilms. Ten eerste is er Gru, die een echte superschurk wil worden. Zijn handlangers zijn de altijd grappige minions die zo populair zijn geworden dat ze zelfs een eigen film hebben gekregen. De minions mogen dan ook zeker niet ontbreken in een echte Verschrikkelijke Ikke slaapkamer. Verder moeten natuurlijk ook de drie weesmeisjes Agnes, Margo en Edith die bij Gru zijn komen wonen te zien zijn in een stoere Minions kinderkamer.
 
Is de Verschrikkelijke Ikke slaapkamer toch niet wat u zocht? Dan hebben wij ook slaapkamer artikelen van diverse andere bekende kinderhelden in verschillende thema's. Wilt u bijvoorbeeld een Disney Frozen slaapkamer, een Spongebob slaapkamer of kiest u voor één van de vele andere thema's? Hier in de webshop van Maakmijnkindblij hebben we het allemaal.


Een Verschrikkelijke Ikke slaapkamer inrichten

Welke artikelen kunt u bij maakmijnkindblij bestellen om de gewenste minion kinderkamer zo mooi mogelijk in te richten of om een gewone slaapkamer een leuk detail te geven? De muren van de slaapkamer kunt u bijvoorbeeld versieren met een wanddecoratie set bestaande uit kleurrijke wandstickers die eenvoudig geplaats kunnen worden. Daarnaast kunt u ook met onze andere merchandise artikelen mooie details geven aan de kinderkamer, zoals een mooie minions nachtlamp of exclusieve wekker. Verder vindt u bij ons ook Verschrikkelijke Ikke lampenkappen en heerlijk zachte fleecedekens om lekker onder weg te kruipen. Wilt u ook dat uw kind heerlijk kan slapen in zijn Verschrikkelijke Ikke slaapkamer? Bestel dan één van onze diverse minions dekbedovertrekken met hoge kwaliteit en stoere print.


Waarom maakmijnkindblij?

Maakmijnkindblij doet er graag alles aan om zowel ouder als kind blij te maken. We hebben de leukste cadeaus voor kinderen verzameld, zodat u makkelijk en snel alles voor een Verschrikkelijke Ikke slaapkamer kunt samenstellen. Bovendien zijn wij met ruim 10 jaar online ervaring de koploper als het gaat om de verkoop van betaalbare kinderkamer artikelen. Wij staan bekend om onze betrouwbaarheid, scherpe prijzen en snelle levertijden.

Wilt u weten wat andere klanten van onze Verschrikkelijke Ikke slaapkamer en andere producten vonden? Kijk dan eens in ons gastenboek. Hier hebben al vele klanten hun ervaring met onze service en producten achtergelaten