Thomas de Trein HAPPY BIRTHDAY slinger 320cm
Thomas de Trein HAPPY BIRTHDAY slinger 320cm
Thomas de Trein HAPPY BIRTHDAY slinger 320cm. Deze extra grootte HAPPY BIRTHDAY slinger mag op het Thomas de Trein themafeest natuurlijk niet ontbreken. Jouw favoriete treinen uit de bekende Thomas d

Artikelnummer

+tm949-K0B

Verzendkosten

‚ā¨¬†4,95

Standaard Levertijd

Voor 15:00 besteld en betaald, vandaag verzonden.

‚ā¨¬†9,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 

Thomas de Trein HAPPY BIRTHDAY slinger 320cm.

Deze extra grootte HAPPY BIRTHDAY slinger mag op het Thomas de Trein themafeest natuurlijk niet ontbreken. Jouw favoriete treinen uit de bekende Thomas de Trein serie wensen je een fijne verjaardag, hoe leuk kan dat zijn? Deze super leuke letterslinger is vervaardigd uit stevig karton, heeft een letter grootte van ruim 25 centimeter en een totale lengte van maarliefst 320 centimeter. Deze feestslinger is fraai bedrukt met kleurrijke afbeeldingen van Thomas, Percy en James. In het midden van de slinger kan naar eigen wens de leeftijd worden ingevuld met de meegeleverde zelfklevende leeftijdstickers. Deze slinger is eenvoudig in de feestruimte te bevestigen aan de muur of plafond.
 

Een tevreden kind na een geslaagd kinderfeest! 

Wilt u ook als trotse ouder een stralende lach op het gezicht van uw kind tijdens het kinderfeest? Maak dan van het kinderfeest een geweldig thema kinderfeest. Misschien iets duurder dan een standaard verjaardagsfeestje maar Maakmijnkindblij houdt het met haar lage prijzen betaalbaar voor elk budget. Thomas de Trein uitnodigingen, partybekers of bordjes, taartkaarsjes, versiering of gepersonaliseerde banners wij hebben het allemaal. Een te gekke Thomas de Trein HAPPY BIRTHDAY slinger koop je hier in dé feestwinkel van de Benelux.