Thomas de Trein Airwalker folie ballon 58cm groot 2 Thomas de Trein Airwalker folie ballon 58cm groot
Thomas de Trein Airwalker folie ballon 58cm groot 2 Thomas de Trein Airwalker folie ballon 58cm groot
Thomas de Trein Airwalker folie ballon 58cm groot
Thomas de Trein folie ballon 58cm groot. Met deze extra grote Thomas de Trein shape folie ballon scoor je altijd. Deze prachtige super shape helium folie ballon heeft een...

Artikelnummer

+tm951-F6B

Verzendkosten

€ 4,95

Standaard Levertijd

Voor 15:00 besteld en betaald, vandaag verzonden.

€ 18,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 

Thomas de Trein folie ballon 58cm groot.

Met deze extra grote Thomas de Trein shape folie ballon scoor je altijd. Deze prachtige super shape helium folie ballon heeft een afmeting van 63x58 centimeter. Deze unieke ballon in de vorm van jouw held Thomas de Trein is eenvoudig te vullen met lucht of helium en is eenvoudig na te vullen mocht de zweefkracht verminderen. Thomas de Trein Airwalker heeft deze ballon als naam meegekregen van de fabrikant daar als u deze vult met helium het  door de bijgeleverde ballongewichtjes lijkt alsof de ballon door de lucht loopt. Deze ballon vullen met lucht kan eenvoudig met een rietje of voorzichtig met een ballon pomp. Deze ballon wordt inclusief duidelijke gebruiksaanwijzing en ballongewichtjes geleverd.


De parel van de fabrikant & de eye-catcher op het feest!

Deze mooie super shape Thomas de Trein Airwalker folieballon is het paradepaardje van de fabrikant uit het Thomas de Trein feest assortiment. De ballon heeft geen tekst en is derhalve dan ook geschikt voor andere doeleinden dan alleen een kinderverjaardag. Deze Airwalker folie ballon van de populaire trein Thomas is geschikt voor het binnen en buiten gebruik. Koop deze exclusieve Thomas de Trein Airwalker folie ballon hier in de feestwinkel van de Benelux.