Spiderman folie ballon 3D Shape
Spiderman folie ballon 3D Shape

Spiderman folie ballon 3D Shape Deze originele en kwalitatieve Spiderman folie ballon is gegarandeerd de blikvanger op een speciaal verjaardagsfeest van een kleine Spiderman fan. De folieballon is...

Artikelnummer

+sp707-D15AB* 

Verzendkosten

€ 3,30 

€ 8,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Spiderman folie ballon 3D Shape

Deze originele en kwalitatieve Spiderman folie ballon is gegarandeerd de blikvanger op een speciaal verjaardagsfeest van een kleine Spiderman fan. De folieballon is gemaakt van dun maar stevig aluminiumfolie en heeft de 3D vorm van de populaire Marvel superheld Spiderman. Met een afmeting van 38x38 centimeter en een hoogte van ruim 38 centimeter valt deze Spiderman foilballon ontzettend goed op tussen alle andere Spiderman feestversiering. U kunt de Spideman ballon geheel naar eigen keuze laten vullen met helium of door middel van het bijgeleverde opblaasrietje met lucht en uiteraard is de ballon eenvoudig hervulbaar.
 

Alles voor een geslaagd Spiderman feest

Bij een Spiderman themafeest horen kleurrijke ballonnen in het rijtje feestartikelen gewoon thuis. Ze zorgen voor een gezellige sfeer en vullen de ruimte mooi op. Bij ons vindt u een ruim aanbod Spiderman feestartikelen, waaronder unieke tafeldecoratie, slingers, uitnodigingen en uitdeelcadeautjes voor de laagste prijzen. Alle benodigde Spiderman feestspullen en natuurlijk deze speciale Spiderman folie ballon met speciale vorm bestelt u hier in de feestwinkel van Nederland.